Erna Solbergs tårevåte hykleri

«Grunnen til terroren i Europa er såre enkel. Den utøves av troende muslimer som tar sin religion på alvor, og de vil regjere verden med terror, akkurat som den såkalte profeten Muhammed bad dem om,» skriver lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal. Han er lei av politikere som uttrykker dyp sorg hver gang en islamsk terror finner sted, uten at de tar ondet med roten og treffer tiltak som kan stanse terroren.

«I går fikk vi høre at Erna Solberg og eliten av politikere var dypt sjokkert over det totalt uforklarlige terrorangrepet i Spania. Vi har sett det tusen ganger før, politikere på autopilot som fordømmer terroren uten å ha noe begrep om hva den skyldes. Dette er en ren retorikk.

Blant oss i Demokratene har vi imidlertid en mye mer realistisk tilnærming, og mange av våre tillitsvalgte har følt på kroppen hva islamsk ideologi fører til. Som de fleste vet er jeg og min familie kurdiske flytninger fra Kurdistan, Iran hvor vi har kjempet og kjemper hver dag mot den islamske terror ideologen.

Angrep som i Spania vil fortsette så lenge som våre blinde og naive elitepolitikere fortsetter med sine skylapper og ikke tar muslimer som tror på Koranen som Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor.

Derfor er vi i Demokratene i Norge tydelige på at vi ikke kan komme med tomme floskler om å bekjempe terror uten å være ideologisk og teologisk bevisste på hva islam dreier seg om. Selv om selvfølgelig de aller fleste muslimer er fredelige og gode mennesker, oppfordrer islams originalkilder Koranen og Sunna til å drepe vantro. Når vi har denne grunnleggende forståelsen vil kampen mot terror bli meningsfull utover meningsløse floskler.»