EU/EØS og Schengen er døden for nordmenn i maritime yrker

«Så lenge vi er en del av EØS og så lenge AP-H-Frp-Krf-V-MDG-Sp er en del av uniontilhengerne er det ikke aktuelt at det vil bli lettelser for Norske maritime arbeidere. Å si noe annet er pur løgn. EU/EØS tilpassingen er til for å passe på at det blir like vilkår og for å få det til i et høykostland må de oversvømme markedet med lav kost arbeidere slik at Norge kan tilnærme seg det Europeiske markedet,» mener Pål Andor Østvold som er bystyrepolitiker i Sandnes kommune, sentralstyremedlem og fylkesleder foi Demokratene I Norge, Rogaland, og førstekandidat til stortingsvalget 2017.

«I 2013 var norsk gjennomsnittslønn 54 % over gjennomsnitt i EU, I 2016 var dette sunket til 32 %. Dette er grunnen for at det er stor arbeidsinnvandring og dårlige årlige oppgjør,» mener han.

Du og jeg som sjømann/mannskap er en utdøende innretning i norsk maritim drift. Vi har ikke råd til å drive med norske lev utgifter og disse konkurrerende lønningene. Så enhver person som sier noe annet er personer som snakker med falske forutsetninger. EU/EØS og Schengen er døden for nordmenn i maritime og andre mannskaps yrker,» sier førstekandidaten i Rogaland for Demokratene i Norge, og legger til:.

«Som politiker og imot EU/EØS så vet jeg å lese politisk kode og hva partiene prøver å bløffe om. Spør meg om du vil ha oversettelse til godt norsk. For meg er en spade en spade og jeg er ikke redd for å være politisk ukorrekt. Jeg jobber for 1 periode på Stortinget der jeg jobber for folket og ikke for egne langsiktige interesser.»