Demokratenes valgbod ramponert, hakekors malt på bilde av Carl I. Hagen

Venstresiden viser stadig sitt demokratiske ansikt. I natt ble Demokratene i Norges valgbod på Karl Johans gate i Oslo ramponert og ødelagt, forteller partiets førstekandidat Max Hermansen. Haner opprørt over venstresidens mangel på respekt for ytringsfrihet og demokrati. Noe som også gikk ut over Fremskrittspartiet. På deres valgbod ble et blide av tidligere partileder og nå fjerdekandidat på partiets valgliste, Carl I. Hagen, skitnet tkl med et hakekors.

Max Hermansen har tidligere sendt melding til Oslo Politiet og bedt om bedre vakthold, noe som ikke er fulgt opp. Det gjorde han i forbindelse med to episoder 16.augustpå dagtid. .

«Ved 15-tiden kom det en stor og kraftig kar mot meg og gjorde en armbevegelse mot meg, for deretter å ta alle løpesedlene jeg hadde i hånden, ødelegge dem og kaste dem. Jeg har tatt et bilde av ham – dessverre kun bakfra – som er vedlagt,» skriver han til politiet.

Den andre episoden skjedde et par timer senere. «Ved 17-tiden kom det en beruset britisk kvinne på omtrent 35 år, med sin omtrent 12-årige sønn. Hun tok det flagget jeg hadde stående opp ad valgboden og gikk avgårde med det. Jeg løp etter og tok flagget tilbake. Deretter snudde hun, kom tilbake og tok en kost jeg hadde stående ved siden av flagget. I tumultene som oppstod med å få tilbake kosten, klarte hun å banke den inn i bakhodet på sønnen», forteller han. Max Hermansen melder også om en til dels spentstemning rundt valgboden til tider.  Noe som kanskje må sees i sammenheng med at partiets motstand mot muslimsk innvandring, som Max Hermansen profilerer tydelig på valgboden.