Forsøkt voldtatt av mørkhudede menn

«I helgen opplevde jeg en hendelse jeg har lyst å dele med så mange som mulig, ikke for min egen del, men så ingen andre skal måtte oppleve det samme», skriver en ung dame på sin Facebook-side, og med andre ord under fullt navn. «Det er modig gjort», mener Max Hermansen, som er førstekandidat for Demokratene i Norge i Oslo.

«Jeg var på Moldejazz lørdagen, hadde vært ute på byen å skulle gå hjem. Jeg hadde drukket alkohol så det er ikke alt jeg kan huske, men jeg gikk fra utestedet Rød, og opp mot gaten over storgata, lenger opp i bakken som går mot parkveien dukket det opp to mørkhudede menn. Jeg tenkte for meg selv at dette var selvfølgelig ikke noe, helt til jeg ble tatt tak i bakfra og toppen min ble prøvd revet av, og ødelagt,» skriver hun, og fortsetter:

«Akkurat denne delen husker jeg ikke så mye av, men jeg prøvde å komme meg løs, jeg datt i bakken noen ganger, men jeg klarte å stritte imot og heldigvis kom det noen forbipasserende ett stykke oppe ved det lille gravstedet og mennene var raske til å springe. Jeg turte ikke annet enn å springe å gjemme meg, jeg var i sjokk, adrenalinet gikk for fult og jeg klarte ikke tenke klart. Etter en liten stund kom en dame og en mann og satte seg på en benk nær meg og jeg sprang ned, resten husker jeg ikke mye av. Klarte ikke si så mye i starten eller forklare dem hva som hadde hendt, jeg skrek og var ikke så enkel å snakke til en stund».

«Heldigvis gikk det ikke verre denne gangen, heldigvis kom det andre forbipasserende. Jeg slapp unna med en blåveis og noen kloremerker. Tenkte at dette ikke kom til å skje meg uansett, vertfall ikke i “lille Molde”. Det er ikke noe som er enkelt å dele offentlig, men andre må være forsiktig, kanskje har andre allerede opplevd dette uten å tørre å stå frem om det. Del gjerne så flest mulig er obs!,” avslutter hun.

I dag er hennes modige fortelling fjernet fra Facebook. Til Max Hermansen forteller hun at presset ble for stort. Det kom kommentarer av typen: Hvorfor går du så sent ute alene ol. Hun ble også kritisert for å skrive at mennene var mørkhudede. Max Hermansen berømmer jenten for å ture å skrive så ærlig og oppriktig om hva som skjedde. «Det er kjempeflott at hun advarer andre gjennom Facebook på denne måten. Hun fortjener en medalje,» sier han, og legger til:

. «I Tyskland har antallet voldtekter eksplodert etter innvandringsbølgen de siste årene. Flere tyske jenter blir voldtatt av asylsøkere daglig viser tyske undersøkelser, og ført prosent av tyske kvinner sier de ikke føler seg hjemme i sine egne nabolag.  Tidligere tall fra Oslo politiet viser at tilnærmet samtlige overfallsvoldtekter blir begått av utenlandske statsborgere. Når skal norske politikere gjøre noe med dette.  Vi må gjøre det umulig for asylsøkere å bosette seg i vårt land.»