Good Deal!

Oslo har vært preget av et enormt søppelkaos i lang tid. I Media kan vi nå likevel lese at Oslos søppelsjef fikk 75.000 for å slutte – beholder jobb og lønn og får tilleggsgode!  «Hvorfor skal en belønnes for at en gjør en katastrofal jobb,» spør medlem av Demokratenes sentralstyre og lokallagsleder i Kristiansand, Terje Larssen. «Byrådet i Oslo måtte bla opp 75.00 kroner da direktør Pål A. Sommernes i Renovasjonsetaten ble presset til å slutte. Nå skal han jobbe i rådhuset, men absurditetene stopper ikke her,» sier Larssen, og fortsetter:

«Selv om han måtte slutte i direktørjobben, beholder han lønnen når han tar fatt på en ny jobb i Oslo rådhus. Der blir han prosjektleder i byrådets avdeling for byutvikling. Nøyaktig hva han skal gjøre skal «avklares fortløpende». Sommernes får også rett til betalt studiepermisjon med alle utgifter dekket».

«Men komedien/galskapen fortsetter,» mener Larssen: «Spesialrådgiver Monica Sigurdson ved byrådsavdelingen for miljø og samferdsel i Oslo kommune beskriver utbetalingen til Sommernes som et «fratredelsesvederlag». Forstå det den som kan»