Hvorfor DU skal stemme på MEG, og Demokratene i Norge.

Pål Andor Østvold er bystyrepolitiker i Sandnes kommune, sentralstyremedlem og fylkesleder i Demokratene I Norge, Rogaland, og førstekandidat til stortingsvalget 2017 for Demokratene i Norge, Rogaland. I dette innlegget forklarer han hvorfor han mener velgerne i Rogaland og andre deler av landet bør putte listene til Demokratene i Norge i valgurnene:

«Hvis det kan hjelpe deg så kan jeg si at for 3 år siden var jeg en “sofa-velger” uten partitilknytning og da følte jeg at jeg MÅTTE gjøre noe. Nå er jeg stortingskandidat for Demokratene i Rogaland, og det etter først vært innom to andre partier der det første viste seg å ha en lyve-kultur som er vist igjen og igjen i ettertid, og det andre hadde en leder som tok kreditt for all min innsats som det var hennes egen

Jeg er ikke en som snakker i politikerpjatt, jeg sier det som det er. Og jeg er kanskje en døgnflue om ikke folket stemmer frem en som meg, for hvorfor satse alt for Norge Først når det til slutt viser seg at folk ikke har vilje allikevel til å søke nye alternativer.

Det er slike som meg som virkelig tør å kjempe imot som er vår fremtid, ikke de samme gjengrodde politikerne som fortsetter samme korrupsjonen og kompisselskapet i Stortinget og som liksom bare blusser opp litt ekstra i de timene på valgdagen da politikken enda er demokratisk.

Jeg sier ikke takk for valget og snakkes til neste valg! Som jeg har vist på mine FB sider så fortsetter jeg å debattere i FB etter jeg ble folkevalgt til Sandnes bystyre, allerede etter 6 måneder fra jeg ble politiker, noe som nesten er rekord lokalt. Det er kanskje fordi jeg kaller politikkens politikerpjatt for det som det er, politikerpjatt!

Demokratene i Norge er ikke perfekt, ja skal man ha perfekt må det et parti til for hver velger og det er ikke mulig!. Men Demokratene i Norge er et parti som de fleste kan assosiere seg med og som vil gjøre en genuin innsats for deg og dine barn, ikke alle andre inntil noen få år da det ikke er noe igjen for oss selv fordi vi har gitt bort alt til jukseflyktninger og mer eller mindre korrupte politiske vennetjenester i andre land.

Tenk deg selv at det våre forfedre og mødre kjempet mot i 1940 med blod, tårer og redsel, en invasjon fra Tyskland, er nå nesten tilbake men uten vold denne gangen. Nå gir våre ledere landet fra seg mot folkets vilje og det er liksom greit, mens når setteminister Quisling gjorde det for 77 år siden så ble han skutt for forræderi etter krigen? Jeg spør, hva er forskjellen?

Demokratene i Norge er et parti som i dag fører en sentrumspolitikk og en verdilinje som sier at vi skal ta vare på de svake i samfunnet vårt. Demokratene i Norge er partiet for dem som tjener mindre enn en halv million og som betaler for luksusforbruket til dem som tjener mye og betaler lite. Dette må vi forandre på og med Demokratene i Norge vil vi være på god veg med et politisk parti som har vilje til å gjøre innsatsen for Norge først!

Sjekk sidene våre på www.demokratene.no og oppdage dagens moderne Demokrater i Norge og les hvorfor du skal velge oss. Gamle fordommer over likefult som alle andre partier forandrer seg så gjør vi det også. Derfor oppfordrer jeg dere til å prøve oss igjen for første gang.

Godt valg!”