I verdens rikeste land får de som har minst, enda mindre!

Tor-Andre Hopen - Demokratene TrøndelagMilliarder av kroner har de siste årene blitt benyttet til oppkjøp av store fasjonable eiendommer i både London, Paris og New York. I tillegg har Norge delt ut store millionbeløp som «bistandsmidler» til flere rike land.

Utover dette har Norge også brukt milliarder av norske skattekroner på militært engasjement i flere muslimske land hvor borgerkrig, drap og terror, steining av kvinner og homofile, forfølgelse av kristne og andre minoriteter, grove brudd på menneskerettighetene – jevnlig forekommer.

«Nordmenn flest må få øynene opp og bli bevisst på at det handler om fånyttes sløsing med pengene til norske skattebetalere,» sier fylkesleder og 1.kandidat i Nord-Trøndelag, Tor-Andre Hopen.
Fellesskapets penger, skattepengene våre, skal ikke gis bort til korrupte statsledere i fjerne strøk.

Det er i alle fall helt tydelig at bl.a. landets minstepensjonister, enslige, enslige forsørgere, syke og uføretrygdede ikke kan inngå i det norske fellesskapet. Fakta er at pensjonene ikke har økt i forhold til generell prisstigning for de mest vanskeligstilte som har minst fra før av, pensjonene har stort sett for de aller fleste blitt lavere i gjennomsnitt enn de var i tidligere år.

I media har vi alle den siste tiden lest mange oppslag om medmennesker i vårt eget land som ikke får pengene til å strekke til. Det handler om noe så livsnødvendig som kjøp av mat, klær og et tak over hodet. Slik skal vi ikke ha det i verdens rikeste land.

Nok er nok Norge først!Tor-Andre Hopen

Følg oss på facebook
#DemokrateneTrøndelag #DemokrateneSteinkjer #DemokrateneTrondheim #Valg2019 #Kommunevalg #SteinkjerKommune #TrondheimKommune #Trøndelag #Steinkjer #IndreFosen #Fosen #Stjørdal #Værnes #Levanger #Skogn #Frosta #Verdal #Inderøy #Mosvik #Verran #Vikna #Namsos #Namskogan #Snåsa #Trondheim #Oppdal #Røros #Orkdal #Skaun #Klæbu #Melhus #Malvik #TorAndreHopen

 • Sina Staes

  Norge? verdens rikeste land? en syk spøk det, desverre ….

 • Hans Hansen

  Dere har min stemme. Garantert! Får bare håpe at landets uføre og alderspensjonistene forstår at Demokratene er de eneste som kjemper deres sak. Og gjør de det er Demokratene solid inne på Stortinget. De uføre og de gamle er nemlig…MANGE!!

 • Hans Hansen

  Jo, Norge har penger, er søkkrik! Dvs, den norske stat er rik, not so much sliterne, de som bygget landet:(

 • Sina Staes

  var nok folket jeg mente 🙂 den vanlige Nordmann i gata lever på lån, og atter lån.. gjeld opp til ørene…

 • Sina Staes

  DiN er det eneste fornuftige partiet jeg har sett 🙂 og jeg har skråblikk på så å si alt… men DiN har min tillit 🙂

 • Hans Hansen

  Jepp. Vanlige folk er gjeldsslaver, pensjonister og uføre må sulte og kle seg i filler, imens Erna og hennes rikingvenner bader i pengebingen. Er dette greit? NEI!!