I verdens rikeste land får de som har minst, enda mindre!

Tor-Andre Hopen - Demokratene TrøndelagMilliarder av kroner har de siste årene blitt benyttet til oppkjøp av store fasjonable eiendommer i både London, Paris og New York. I tillegg har Norge delt ut store millionbeløp som «bistandsmidler» til flere rike land.

Utover dette har Norge også brukt milliarder av norske skattekroner på militært engasjement i flere muslimske land hvor borgerkrig, drap og terror, steining av kvinner og homofile, forfølgelse av kristne og andre minoriteter, grove brudd på menneskerettighetene – jevnlig forekommer.

«Nordmenn flest må få øynene opp og bli bevisst på at det handler om fånyttes sløsing med pengene til norske skattebetalere,» sier fylkesleder og 1.kandidat i Nord-Trøndelag, Tor-Andre Hopen.
Fellesskapets penger, skattepengene våre, skal ikke gis bort til korrupte statsledere i fjerne strøk.

Det er i alle fall helt tydelig at bl.a. landets minstepensjonister, enslige, enslige forsørgere, syke og uføretrygdede ikke kan inngå i det norske fellesskapet. Fakta er at pensjonene ikke har økt i forhold til generell prisstigning for de mest vanskeligstilte som har minst fra før av, pensjonene har stort sett for de aller fleste blitt lavere i gjennomsnitt enn de var i tidligere år.

I media har vi alle den siste tiden lest mange oppslag om medmennesker i vårt eget land som ikke får pengene til å strekke til. Det handler om noe så livsnødvendig som kjøp av mat, klær og et tak over hodet. Slik skal vi ikke ha det i verdens rikeste land.

Nok er nok Norge først!Tor-Andre Hopen

Følg oss på facebook#Trøndelag #Steinkjer #Verran #Malm #Beitstad #Valg2017 #Valg2019 #Valg2021 #Valg2023 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg “Steinkjer kommune” “Verran kommune” #Stjørdal #Værnes #Levanger #Skogn #Frosta #Verdal #Stiklestad #Inderøy #Mosvik #Malvik #Namsos #Namskogan #Snåsa #Trondheim #Klæbu #Oppdal #Røros #Orkanger #Orkdal #Orkland #Skaun #Melhus / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen