Reagerer på manglende støtte til dyrevelferd

I regjeringens budsjettforslag for neste år kuttes all støtte til frivillig dyrevern! Samtidig som pelsnæringen får 2 millioner kroner! 30 organisasjoner som jobber for miljø, økologisk mat, villaks og dyrevern mister nå støtten. «Driften av frivillige organisasjoner bør skje selvstendig og ikke være avhengig av statlige overføringer. landbruks- og matdepartementet legger derfor opp til å avvikle ordningen,» heter det i budsjettet. Sentralstyremedlem i Demokratene i Norge, Jorunn Aaselle Olsen er rasende.

«Jeg raser over at dyrevelferds-organisasjoner ikke får støtte. Det er mange ildsjeler som jobber gratis. Og dyrene trenger mat. Men støtte pelsnæringen kan de ???All ære til de ildsjeler som jobber gratis i dyrebeskyttelsen og andre dyrevelferdsorganisasjoner,» kommenterer hun.

 

 • Gjest

  dagens regjering hater dyr 🙁

 • Hans Hansen

  Et drittbudsjett. Usosialt og som bidrar til enda større forskjeller i vårt Norge. Rimi-Hagen og Petter Stordalen blir enda rikere, vanlige arbeidsfolk, trygda folk og våre gamle får regninga. Får virkelig håpe at opposisjonen i Stortinget får tuktet Erna & Siv til å servere et bedre og mer sosialt budsjett. Amen.

 • Hans Hansen

  De hater vanlige nordmenn også.

 • torwallnyqist

  Heldigvis fikk vi Politi med tanke på dyrevernet , så spørs da hvor lenge
  det fungerer mht.reformering fra liberalistene . .