Redd Barnas godhetstyranni

«Redd Barna ødelegger Norge gjennom omfattende propaganda for at “flyktningbarn” skal komme til rådyre Norge for å få opphold og hjelp her. Hvorfor vil de ikke i stedet hjelpe mange flere i virkelig nød, i lavkostland,» spør Demokratene i Norges førstekandidat i Oslo, Max Hermansen. Det er på sin instagram-konto at RB i hele sommer har postet bilder av vestlige barn, og i teksten til bildet hver gang skrevet dette: “Jeg ber norske politikere sørge for at barna får den beskyttelsen de har krav på, under selve flukten og når de kommer til Norge. For barn på flukt er først og fremst barn.”

«Billedbruken er til å bli kvalm av. Redd Barna poster gang på gang bilder av vestlig utseende små barn. De ligner overhode IKKE på dem som faktisk kommer til Norge. Er Redd Barna klar over hvem det er som kommer som “barn”? At de aller fleste er av hankjønn og mellom 16 og 25 år? Det tror jeg Redd Barna er meget klar over,» skriver han, og fortsetter:

«Er Redd Barna klar over hva det koster å ha et ensomkommende barn eller “barn” i et asylmottak spesielt for dem? Redd Barna er sikkert klar over at det koster mellom 2.000 kr og 5.000 kr i DØGNET! Tenk hvor mange som kunne vært hjulpet i et lavkostland for den summen penger. Er Redd Barna klar over hvilket kvinnesyn mange av disse “barna” har med seg til Norge? Hva det medfører av overgrep mot særlig jenter og unge kvinner?

Jeg har flere ganger lagt igjen kommentarer, som – Hvorfor ikke heller hjelpe flere i lavkostland? – Hvorfor MÅ de absolutt til Norge for å hjelpes? – GODHETSTYRANI – Mange av “barna” har hatt penger til å betale menneskesmuglere for å bli transportert gjennom flere trygge land, og til Europas nord-vestre hjørne. Er de da flyktninger? Redd Barna svarer stort sett ikke på disse kommentarene mine, men har i et tilfelle truet med å blokkere meg.

Jeg skal ikke spekulere i hva Redd Barna får i inntekter for å hjelpe disse “flyktningbarna” til Norge, og heller ikke spekulere i hva de som jobber i Redd Barna og som driver fremmer denne propagandaen, faktisk tjener på det. Men, det er sikkert ikke lite.

Mitt løfte: Om jeg kommer inn på Stortinget for Demokratene i Oslo i valget 11. september, vil jeg gjøre det jeg kan for å stoppe all privat og offentlig støtte til Redd Barna, og heller få gitt pengene til noen som virkelig hjelper barn i ekte nød. Jeg vil uansett fortsette å gi Redd Barna så mye negativ publisitet som mulig.  Dette Redd Barna gjør for å ødelegge landet vårt, kan ikke få fortsette.»