Så kom terroren til Stockholm

«Det var vel ingen som ble så veldig overrasket over at IS valgte Stockholm som den neste byen de skulle slå til imot, etter at London nylig fikk en liten dose med terror, og   St.Petersburg nylig fikk sin del av den islamske djevelskap.  Kanskje IS tok tipset fra Donald Trump, da han ba verden se til Sverige, og hva som hender i det landet? Trump ble latterliggjort av Carl Bildt som bare fnøs av det Trump sa om de svenske tilstander. Men Trump hadde rett,» skriver Amund Garfors, som er førstekandidat for Demokratene i Norge i Nordland. Han fortsetter:

«Dette landet har tatt imot rekordmange muslimer, mens myndighetene omtrent ikke har snøring om hvem disse er, hvor de kommer fra og hvilke hensikter de har med å ta seg inn i Sverige.

Ja, Donald Trump hadde selvfølgelig rett i at svenskene er fryktelig naive når det gjelder innvandring. Og det er liten tvil om at svensk politikk er blitt livsfarlig for både innbyggerne av landet, og de av oss som tenker på å ta en tur til Stockholm eller andre steder i landet. For er man riktig uheldig, da havner man fort under en svær lastebil som kommer dundrende nedover en gågate. Og bak rattet sitter neppe en svensk sjåfør. Men en islamist og terrorist som hater alt, og alle oss vantro som kommer i hans vei.

Derimot skal vi bare ta det helt med ro ifølge Børge Brende. For dette som nå skjedde både i London, St.Petersburg og i Stockholm, det er noe vi snarest bare må begynne å venne oss til, sa den karen som sjøl kjøres i skuddsikker bil. Så da så.

Sannelig begynner det å bli rimelig store flokker av disse ”ensomme ulvene” som er plassert over hele landet, og som kun har i sinne er å slakte og drepe så mange europeere og vantro som mulig. Denne siste terroristen som slo til i Stockholm, han klarte å drepe 4 mennesker og lemleste 10-12 andre som ligger på sykehus med store skader. Og det samtidig som det popper opp flere og flere radikale moskeer over hele Sverige.

Jeg er ikke i den minste tvil om at svenske myndigheters sløvskap og toleranse for de intolerante kommer til å koste mange liv i det landet. Det vi hittil har sett, det er nok bare den spede begynnelse. Egentlig var det jo bare et Guds under at ikke flere ble drept og skadet av denne store lastebilen som kom i rasende fart mot intetanende folk på shoppingtur.

Det er liten tvil fra min side om at hele Europas dødsspiral stadig øker i omfang og i et urovekkende tempo. Sverige og Tyskland leder an mot katastrofen. Tja, kanskje hele Europa ikke fortjener annen skjebne så lenge de ikke er villig til å yte den minste motstand? Men tvert imot tar imot omtrent alle som klarer å lure seg inn her! Det er liten tvil om at vi får den framtida vi sjøl velger.

De som følger med ser jo tydelig at alt svikter. Media svikter, politikerne svikter, kirka svikter, politiet svikter og militæret svikter, og ingen er villig til å se elefanten i rommet som bare blir større og større. Der ligger problemet godt begravd. Ja, hovedproblemet i landet! Sjøl følger jeg med på svenske TV-nyheter hver dag, og det som skremmer meg inn til margen, det er hvordan svensk media og journalister åpenbart har fått munnkurv. Man hører aldri ord som muslim, islamist, radikal islam, terrorist, kriminell, morder, brannstifter, voldtektsforbryter,  innvandrer eller person av utenlandsk opprinnelse etc. etc.  Slikt er det tabu å nevne eller snakke om, uansett hvor uhyggelig og stor forbrytelsene er.

Og jeg er ikke et sekund i tvil om at denne arven etter Palme og seinere denne politikken som denne fordekte sosialisten, den forrige statsminister Reinfeldt, førte og som Løfven tok over, den har fullstendig ødelagt Sverige.

Løfven har dessverre bare blitt en del av den onde sosialistiske eliten som gir fullstendig blaffen i om både Sverige og vår vestlige verden raser sammen. For meg er det helt ubegripelig hvorfor disse maktmenneskene hater sine egne etniske medborgere, sin kultur, sitt land og sitt folk? Det burde jo vært straffbart å jobbe for å skifte ut sin egen befolkning. Og der de har satt i gang et livsfarlig eksperiment med folket, som nå ble åpenbart i Stockholm. Derfor bør konsekvensene av dagens vanvittige innvandringspolitikk, uansett ikke komme som noen ”plutselig” overraskelse på den politiske ”eliten” i landet. For dette har de nemlig spurt om!

Håper naivitets tid er forbi i Sverige. For en kan ikke fortsette å spille russisk rulett med sin egen befolkning.  Nå må politiet gå hardt til verks mot de som er kommet for å ødelegge det svenske samfunnet. Disse miljøene som har fått lov til å utvikle seg, de må nå møtes med kraftige mottiltak.  Moskeer som oppfordrer til hat og som fungerer som ekstremistiske drivhus og utklekkingsanstalter mot ”de vantro” må stenges på dagen. Asylsøkere som har fått avslag på asylsøknader må ut av landet omgående eller bak lås og slå. Det må bli strengere innreisetillatelse, endret innvandringspolitikk og omdefinering av hva som er religionsfrihet. Der politiet får nye fullmakter til å raide og gjennomsøke disse stedene som driver med å spre sitt hat mot svenskene».