Sannheten etter massemordet i Manchester

Det er nå en uke siden den forferdelige selvmordsbomberen slo til i Manchester og drepte 22 mennesker. Mange av de drepte var barn og ungdommer som hadde livet framfor seg. Over 100 ble skadet, og et titalls alvorlig kvestet.  De må leve med denne traumatiske opplevelsen resten av sitt liv. «Jeg har til nå ikke klart å sette meg ned og skrive om dette forferdelige som skjedde den dagen. En blir bare fullstendig satt ut og klarer knapt nok å ta mat til seg,» skriver Amund Garfors, som er Demokratene i Norges førstekandidat i Nordland til høstens valg, og ha fortsetter:

«For hvem vet hvor det smeller neste gang? For smelle, det vil det gjøre over hele Europa. Det vil bli mange tårer som skal tørkes. Og mange hauger av roser og tog av fortvilte mennesker i gatene.

Hvor skal ansvaret plasseres? Jo, det ansvaret skal plasseres hos politikere som Merkel, Juncher, Hollande, Cameron, May, Blair, Løfven, Reinfeldt, Gahr Støre, Solberg etc etc. som jeg ser på som tidens største folkeforførere. Slik de har sluppet islam løs på sin forsvarsløse befolkning.  For det vi har opplevd i Europa til nå, det er ingenting mot det ragnarok som vil komme, når disse uansvarlige, naive og arrogante politikerne endelig begynner å forstå hvilke farlige krefter de har invitert til gards. De må innse at de må tøyle disse farlige kreftene

For dersom de nekter å forhandle med islamistene, vil vi få oppleve et blodbad som verden aldri tidligere har sett maken til.  For jeg kan opplyse at bare i Storbritannia oppholder det seg for tiden over 23.000 islamske soldater. Og i resten av Europa kan vi regne med at vi har minst 100.000 slike som er klar til å gå til aksjon. Når disse til slutt går til verket, da vil det ikke bli vist den minste nåde. Da vil gatene farges røde av blod. Disse som er opplært til å hate oss vil ta seg inn i et hvert hus og skjære halsen over på oss alle. Nei, ingen vil bli spart, verken unge, gamle, kvinner eller barn!

Hvor lenge skal vi la politikerne få lov til å spille russisk rulett med Europas befolkning?»