Svensk innvandringspolitikk, en katastrofe for landet

«Ulike svenske regjeringen har ført en av de mest liberale innvandringspolitikkene i Europa gjennom flere år. Resultatet ser vi i dag på mange områder. Og det er ikke positive resultat. Landet ligger nesten øverst på listen over land i verden med flest voldtekter pr. innbygger. Flere bydeler er totalt dominert av muslimske innvandrere. Der brennes biler og butikkvinduer knuses med jevne mellomrom,» skriver lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal, og fortsetter:

«Situasjonen i de flerkulturelle, men sterkt muslimsk dominerte, bydelene, er blitt så alvorlig at ambulansepersonell i Sverige har fått nok. Å rykke ut i Sveriges flerkulturelle områder er som å begi seg inn i en krigssone, sier deres fagforeningsleder. Nå krever man via fagforbundet at ambulansene utstyres med militært beskyttelsesutstyr som blant annet Røde Kors bruker i krigsområder.

4.april sendte svensk TV4 et program fra de nordlige forstedene til Stockholm, der TV-folkene hadde filmet med skjult kamera. Det viste at kvinner ble forfulgt og trakassert av menn for å bruke korte skjørt, eie hund eller bo alene. De hemmelige opptakene viste hvordan kvinner måtte sitter adskilt fra menn på en kafé, og jenter blir tvunget til å sitte bakerst på skolebussen.

Over 24 prosent av svenskene er nå av utenlandsk opprinnelse. Det påvirker også landets politikere. Dagens utenriksminister er svartelistet i Israel etter flere grove og usaklige angrep på landet, der hun blant annet gir israelerne skylden for kniv- og bilterroren som rammet Israel i fjor.

Og nylig var en stor delegasjon svenske statsråder på besøk hos det brutale og undertrykkende prestestyret i Iran, der de svenske kvinnelige statsrådene underdanig kledde seg i muslimske klesdrakter med dekket hode. Når kanskje nærmere en fjerdedel av velgerne har muslimsk bakgrunn tekkes man dem så godt man kan. Trist for Sverige, et ødelagt land.»