Ta ansvar Sylvi

Halvparten av alle mindreårige asylsøkere rømmer fra asylleirene og forsvinner for norske myndigheter, skrev flere aviser i går. De ender opp som ulovlige innvandrere ett eller annet sted i Norge eller andre land i Europa. “Hvem har ansvaret for det”, spør lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal.
“Svaret er Sylvi Listhaug”, svarer han selv. “Det er hun som er Norges innvandringsminister, og har hovedansvaret for asylpolitikken”. Kasheikal mener at FrP og deres innvandringsminister ikke lenger kan gjemme seg bak at partiet ikke har flertall i regjeringen. “Fremskrittspartiet stemte mot forslag om lukkede asylmottak selv da partiet var i opposisjon og ikke bundet av hva Høyre, Venstre eller KrF måtte mene,” minner han om.
“Problemet med asylsøkere som går ut døren i asylmottaket og ikke kommer tilbake, er ikke et nytt problem. Jan Simonsen tok det opp allerede på 90-tallet, og fikk kjeft for det av FrPs ledelse. Senere la han frem forslag om lukkede mottak fra ankomstdag og inntil søknadene er behandlet ferdig, og asylsøkerne enten kan hjemsendes eller plasseres ut i norske kommuner som flyktninger, men ble nedstemt, også av Fremskrittspartiet,” sier partilederen.
“Det er uholdbart at så mange asylsøkere stikker seg vekk. Vi vet ikke om de ender opp som narkotikalangere, ransmenn, tyver, terrorister, prostituerte, eller blir utnyttet av mafiagjenger og radikale islamister. Denne uholdbare situasjonen har Sylvi Listhaug nektet å ta tak i,” sier han.
“Det er ditt ansvarsområde, Sylvi. Du har ikke gjort noe med problemet før. Nå er det på høy tid å ta tak i det, eller mener du det er tilstrekkelig med store ord, og lite ull,” oppfordrer han.
 Foreløpig er dette Kasheikals konklusjon når det gjelder Sylvi Listahug:”Dess mer hun snakker om å gjøre noe med innvandringsproblemene, dess mindre blir gjort. Det er flott retorikk, men nesten ingen handling”.
Andre land tar tak i problemet på en helt annen måte. se her:
https://www.youtube.com/watch?v=JNamlcoWw_I