Terroren i Stockholm: sjokkerende, men ikke overraskende

I Israel har det vært flere terrorhandlinger de siste årene der muslimer har kjørt inn i folkemasser med biler. Det samme har skjedd i Paris, Nice, Berlin og London. Og nå er terroren kommet enda nærmere oss. Dagens terrorhandling i Stockholm sjokkerer, men overrasker ikke lederen for Demokratene i Norge Makvan Kasheikal. «Det samme kan skje når som helst også her i landet», sier han. «Vi vet enda ikke sikkert hvem som står bak, men alt tyder på at det har sammenheng med Den islamske staten,» tror han.

I så fall mener han at skylden må legges på den naive og liberale innvandrings, – og asylpolitikken som de norske stortingspartiene og det politiske flertallet i de fleste europeiske land har ført gjennom mange år.

«Norske ungdommer med islamsk bakgrunn, ja, sågar norske ungdommer med kristne foreldre som har konvertert til islam, har sluttet seg til den verste terrororganisasjonen i verden i moderne tid. Det er et direkte resultat av at vi har tatt imot så mange muslimske innvandrere at vi ikke har maktet å assimilere dem i det norske samfunnet, og av islamsk ideologi. Samtidig har det strømmet inn med innvandrere til hele Europa de siste to årene. Det har vært kjent lenge at det blant disse finnes tusenvis med IS-terrorister. Av begge disse grunnene eksploderer det nå med terror over hele Europa. Det er et alvorlig problem, helt uavhengig av om det mot enhver formodning skulle være andre som står bak denne terrorhandlingen,» mener han.

Makvan Kasheikal er spesielt kritisk til at den norske regjeringen ikke har kontroll med asylsøkerne. «Asylsøkere som man enda ikke har kontrollert identiteten til plasseres i åpne mottak og kan bevege seg fritt i det norske samfunnet. Det innebærer en betydelig risiko for terror, voldtekter, narkotikaomsetning og tyverier,» mener han, og påpeker at et stort antall asylsøkere forsvinner fra mottaingsleirene hver måned.