Valget bør handle om innvandring

«Hva er det som blir det absolutt viktigste tema i den valgkampen vi nå går i gang med,» spør Amund Garfors, som er førstekandidat for Demokratene i Norge i Nordland. «Selvfølgelig om dette landet fortsatt skal tilhøre oss nordmenn, der vi kan føle oss trygge i framtiden,» svarer han i denne artikkelen. «Men etter å ha sett statsminister Erna Solberg i fri dressur, der hun møtte opp under muslimenes avslutning og feiring av ramadan, der hun poengterte at muslimenes id, er en viktig høytidsdag i Norge, da er jeg ganske sikker på at nordmenn nå må forstå sin egen besøkelsestid,» skriver han, og fortsetter:

«Dessverre ser det ut som både NRK og resten av media vil overse de partiene som tar opp det absolutt viktigste tema i denne valgkampen, nemlig innvandring. Ap ønsker ikke debatt om islam, asylsøkere og flyktninger og som undergraver norske verdier og kultur. Selv Erna Solberg som kan takke FrP for at hun kom dit hun er i dag, har også fått et godt øye til islam.  Også hun ønsker å snakke minst mulig om asylpolitikk og innvandring som jeg ser som den viktigste politiske sak i disse farlige tider. Mens landet oversvømmes av fremmede som alle skal inn i landet og på NAV sine lønningslister.

Og hvordan skal dette finansieres i framtida? Ikke vanskelig å se at alle etniske nordmenn mellom 18 og 80 år må i jobb. Der de må slite en 15 timers dag, 7 dager i uka. Dersom ikke bremsene nå settes på. For hvordan ellers kan men klare å dekke inn framtidens eksplosive utgifter som følger denne vettløse innvandringspolitikken?

Sannheten er den at den moderne svartedauden banker nå på vår dør! Her og nå, i vår egen tilmålte levetid – før Europas lys slokner og helvetesilden bryter løs.

Dette er en slik tragisk utvikling for oss europeere at det bare er til å grine av. For det vi nå ser, det er et resultat av en folkemorderisk EU-politikk som vil kunne bli vår sikre død; menneskelig og sivilisatorisk, kulturelt og territorialt – OM fremmedinvasjonen ikke stoppes! For det finnes bare en håpløs mulighet, og det er at vi alle forstår alvoret før det ugjenkallelig er slutt på sivilisasjons- fredelige tilstander her på det europeiske kontinent.

Dette vil kunne bli Europas svanesang, dersom vi ikke aktivt responderer gjennom et folkelig og nasjonalt forsvar. Der vi tar opp vår egen tilværelse mot de mørkeste krefter som vil frata oss alt som vi hittil har tatt som gitt, der i blant vårt land og hele vår måte å leve på!

Derfor håper jeg folk nå forstår at dette er alvor. Blir så lei meg når jeg ser at folk ikke bryr seg. Og jeg minner nok en gang om at ingen må stemme på partier som ikke vil snakke om innvandringen! Den mest alvorlige hendelsen i Europa siden Romerrikets fall, den foregår nemlig NÅ! Og det i en tid der media, myndigheter og de aller fleste politikere nekter å snakke eller debattere dette. Men kjører på med den samme svada som er ganske ufarlig, slikt som eldreomsorg, skole, samferdsel og sykehus».