Vidar Kleppe om sine advarsler mot muslimsk innvandring: Jeg fikk rett

 Stortingsflertallet har et romantisk og virkelighetsfjernt syn på hva fargerikt fellesskap betyr, sa Demokratene i Norges stifter og nåværende politiske nestleder, Vidar Kleppe, da han sammen med sin daværende kollega fra Fremskrittspartiet for snart 20 år siden foreslo folkeavstemning om norsk innvandringspolitikk. De spådde ifølge NTB at Norge ville ende som en «etnisk trykkoker» med drap, vold og religiøs uro som resultat.

Nå, 20 år senere, er Europa fullt av islamske ekstremister, medlemmer av en av de mest barbariske terrorgruppene verden noen gang har sett, som kjører biler inn i folkemengder, stikker ned folk med kniver og skyter inn i folkemengdene.

«Vi fikk rett,» konstaterer Vidar Kleppe. «Det politiske flertallet prøvde å tie oss i hjel,» husker han. Under debatten var det kun saksordføreren, Tor Nymo fra Senterpartiet, og SVs leder Kristin Halvorsen som tok ordet, utenom representanter fra FrP, som Kleppe den gangen representerte.

Forslaget om å be regjeringen forberede og fremme forslag om en lov om rådgivende folkeavstemning om norsk asyl- og flyktningpolitikk, og om at regjeringen gis fullmakt til å fastsette voteringstema. ble avvist mot Frps stemmer. Flertallet mente at folkeavstemning om et slikt tema ville skade Norges omdømme i utlandet.