FrP er liberalister! Hvor står Sylvi?

Mange har stemt og stemmer på Fremskrittspartiet uten å forstå eller sette seg inn i hva partiets liberalisme innebærer, tror Jan-Ove Fromreide, som er nestleder i Demokratene i Hordaland. «Spørsmålet er, hvor står Sylvi Listhaug,» skriver han, og fortsetter:

«Tar hun også avstand fra Trump og Sverigedemokratene sin politikk? Er hun også liberalist og ikke støtter oss som vil ut av EØS og få grenseovervåking? Er hun imot enhver form for nasjonalisme?

Liberalismen som selv Tybring-Gjedde nylig forsvarte som årsak til at man ikke var lik noe høyreparti i Europa eller SD, fordi FrP er liberale. Liberalismen som Tybring- Gjedde forklarte var årsaken til at man ikke støttet Trump. Mange på grasrota i FrP som gjør det, men ikke i ledelsen. Hvormange tror at den selvdestruktive innvandringspolitikken vil forsvinne med liberalisme? Ved å si ja til EØS og Schengen-avtalen som gir oss fri flyt av mennesker? Ved liberalismens tro på globalismen og ingen grenser for land?

Her snakker FrP med to tunger, for de er nok veldig klar over i den ultraliberalistiske ledelsen at de fleste velgere egentlig ikke støtter liberalismen, de vil ha nasjonalisme og streng innvandring og de tror at de får det i FrP. Det vil først skje når liberalismen fjernes fra partiet og den ledelsen som vil ha globalismen fjernes.»