Gir råd til KrF: Slutt med absurde krav

«Får KrF gjennomslag for å fjerne Abortlovens § 2C, får det virkelig holde i lange baner! Med 16 kr literen for diesel og 17 for bensin, får det klare seg for lenge siden! Nå må dere i «Kristelig Folkeparti» slutte å kreve og kreve! Dere vil øke drivstoffavgiftene for å finansiere mer til barnetrygd og bistand! Alvorlig talt, dette lukter svidd,» mener Terje Haugom, som er medlem av Demokratene i Hordaland.

«Barnefamiliene har ikke råd fra før til å frakte barna til skole, barnehage eller fritidsaktiviteter pga. dyrt drivstoff og sykt høye bompenger! Vi hadde hatt sansen for partiet deres, dersom dere hadde fått Siv Jensen & Co til å senke literprisene, og fjerne bompengegalskapen og eiendomsskatten! Det dere prøver på nå, er så langt fra kristen tankegang som det er mulig å komme,» mener han, og legger til:

«Nå må dere i KrF få bakkekontakt, og slutte med å foreslå og kreve slike absurde tiltak! Stortinget bør heve sperregrensen til 6 %, så slipper vi slikt gnål i neste runde! Man blir ikke populær blant bilister og næringsdrivende ved å foreslå mer bensin på bålet enn det som er mer enn nok av fra før.»