God jul og godt nytt år

Det nærmer seg et nytt år, Demokratenes leder Makvan Kasheikal mener det er tid for oppsummering av det gamle og en spådom om det nye. I Kristiansand, der han er leder for det kommunale kontrollutvalget, har det vært debatt om miljøpakke og bompenger. “Siden Demokratene er imot og det er valg neste år får vi håpe frykten for å tape stemmer til oss blir så stor at de ikke gjennomføre prosjektet,” sier han.

“En person med ordførerlønn og byens rike tåler det nok, men for en barnefamilie uten stor inntekt, som først må levere et barn i en barnehage, og deretter dra på jobb et helt annet sted i byen, er det umulig å la bilen stå. De vil bli fattigere dersom planene blir vedtatt og gjennomført,” sier Kasheikal, og legger til

“Skattebetalernes penger vil flertallspartiene for øvrig bruke til å investere i, og senere dekke underskuddet til, en kunstsamling i et nytt kulturbygg, kalt kunstsiloen. Det gode ved det kommende året er imidlertid at det er valgår. Jeg spår et solid resultat for mitt parti. God jul og godt nytt år.”