Hagen er enig med Demokratene.

Løsningen på bompenge-uhyret er som Carl I. Hagen sier: «Vi kunne fjernet alle bomstasjonene i Norge ved å si at alle som kjører bil, enten det drives med strøm, bensin eller diesel betaler nøyaktig de samme avgifter,» mener Terje Haugom, som er medlem av Demokratene i Hordaland.

«Dette forslaget bør alle støtte som ikke har hodet under armen, og tenker med det de sitter på! Rettferdighet, solidaritet og lik behandling for ALLE biler på veiene, uansett strøm eller fossilt drivstoff – det er veien å gå! På denne måten vil Staten få inn over 11 milliarder! Mer enn de håpløse bompengene gir! Nå er det så mange elbiler i drift, at det må gå an å avslutte «fritaket»,» sier han, og legger til:

«Alle tenkende individer i Norge bør støtte Hagens krav, og forlange at våre folkevalgte for en gangs skyld kan bli enig med den som tydeligvis er mest fornuftig av dem alle – Carl I. Hagen! Fjern samtlige bomstasjoner, og send likelydende engangsavgifter, trafikkforsikringer/årsavgifter, reg.avgifter o.l. til ALLE inkl. elbilene! Og slutt på gratisordninger for alle dem som har surfet på gratisbølgen på veier, ferger, p-plasser osv.! Elbilene betaler for sin strøm, alle vi andre for vår bensin og diesel! Ingen forskjellsbehandling! Enkelt og greit! Dere på Løvebakken – Våkn opp og se det geniale i dette, som – i all beskjedenhet – vi Demokrater faktisk har hevdet i flere år nå».