Hans Jørgen Lysglimt Johansen står frem med klare nazistiske meninger, benekter Holocaust.

«Det såkalte partiet «Alliansen» fikk ved sist stortingsvalg litt over 3000 velgere. De trodde partiet til Hans Jørgen Lysglimt Johansen bare var imot innvandring og EØS, og stemte nok i protest. De fleste av disse velgerne ville nok alternativt stemt på Demokratene. Det de ikke visste var at partilederen har klare nazistiske og sterkt antisemittiske holdninger. Nå hevder han åpent at ingen jøder ble gasset i hjel under sist verdenskrig,” sier Demokratenes organisatoriske nestleder Jan Simonsen.

«Jeg fornekter ikke holocaust. Jeg har ikke noe syn på det utover det som står i historiebøkene, som jeg går ut fra at er korrekt,» sa lederen for Alliansen Hans Jørgen Lysglimt Johansen i et intervju med Dagbladet 6.august 2017, før stortingsvalget. Nå sier han noe helt annet. I en twitter skriver han “Hvor mange jøder ble gasset i hjel:0”

I flere andre twitter-meldinger lagt ut fra 29.november til 1.desember hevder han blant annet at Holocaust er en falsk fortelling og at Høyre er kuppet og kontrollert av jødiske interesser. Og han roser nazibevegelen Nordisk Motstandsfront.

Shurika Hansen la nylig ut en skjermdump fra Facebook der Lysglimt Johansen kommenterer et innlegg fra en NTNU-professor som skriver at han er lei «gnålet om Holocaust». «Drittlei jeg og. Det er et varemerke, en myte en forbannelse en besvergelse mer enn en historisk hendelse», skriver han.

På twitter følger han opp med enda klarerer Holocaust-fornektelse og jødekonspirasjoner. «Holocaust er et propagandagrep, en besvergelse. Get over it”, skrev Alliansen leder klokken 5:51 p.m. 1. des. 2018.

«Jeg sto alene og ba dere kjøpe Bitcoin, alene for Brexit, alene og fortalte dere hvorfor Donald Trump ville vinne valget. Nå står jeg alene og forteller dere at partiet Høyre er globalister, kuppet og kontrollert av jødiske verdenssionistiske interesser,» skrev han 30.nov.

Klokken 4.09 p.m. samme dag skrev han at det er viktig å markere støtte til Motstandsbevegelsen og avsky for Kohn.

«Om vi ikke tar det oppgjøret med de globalistiske jødene nå, i Norge ledet av jøden Ervin Kohn, jødelakeiene i Høyre og jødelakeiene i Fremskrittspartiet banker de gjennom FNs migrasjonsplattform,» skrev han også 30.november.

Lysglimt Johansen konkluderte sine skriverier denne dagen med å slå fast at «Vi er nødt til å ta dette oppgjøret up front med jødene nå. Vi har fått nok. Jeg selv er dritt lei at jødene skal får pushe frem dette falske holocaust narrative»

«Får velgerne kunnskap om disse klare nazistiske meningene vil Allianse trolig falle sammen. Dersom det ikke skjer før. Heldigvis klarte ikke Alliansen å få nok velgere til å være registrert som parti, og må for andre gang på kort tid samle nye 5000 underskrifter, eller et visst antall i de kommunene der de ønsker å stille liste. Det er det ikke sikkert de får til. Og i alle fall ikke dersom velgerne blir gjort oppmerksomme på han sterke jødefiendtlig, antisemittiske og nazistiske holdninger,» konkluderer Simonsen.