Ikke velkomne tilbake til Norge

«Alle islamske ekstremister må automatisk fratas sitt norske pass og utvises, og IS-terrorister må stanses på grensen og ikke slippe inn i Norge igjen, når de forsøker å komme tilbake fra Irak og Syria,» mener politisk nestleder i Demokratene i Norge, Vidar Kleppe.

«Det er en kjent sak at mange ekstreme islamister med norske pass har tjenestegjort med våpen i kamp for terrororganisasjonen Den islamske staten IS i Syria. I Norge har vi i dag alt for mange farlige muslimske IS-ekstremister, som forsvarer  kriminelle barbariske handlinger som: halshugging, voldtekt, levende brenning av uskyldige forsvarsløse kvinner og barn, steining av homofile og lesbiske, nedslaktning av kristne. Dette bare for å nevne noe av IS sine mange groteske lovbrudd på skaperverket og menneskeverdet,» sier Kleppe.

«Jeg mener derfor bestemt at regjeringen som et minimum snarest gjennom en lovendring må frata alle norske IS-krigerne sitt norske pass og statsborgerskap, slik at vi slipper å se dem i Norge igjen,» legger han til.