Korsfest, korsfest

“Vi nærmer oss påske og det politiske ordskifte i Norge minner oss om folkemassen som skrek korsfest, korsfest i Jerusalem for 2018 år siden,» mener Jan-Ove Fromreide som er medlem av Demokratene i Norge Hordaland.

«Den politisk korrekte venstresiden med en logrende Hareide fra KrF på slep vil «korsfeste» alle som våger å ha en annen mening enn Arbeiderpartiet, når det gjelder hvordan vi skal bekjempe terrorisme og trygge vårt land,  Det er ikke bare Sylvi Listhaug som er lei av at Støre, AUF og andre i Ap som beskylder vanlige mennesker for å stå for det samme  som ABB, pga at vi er glad og bekymret for vårt Fedreland,» sier han, og legger til:

«Jeg har i gjentatte innlegg skrevet at de grusomme handlingene ABB utførte burde fått en langt hadere straff. Men, vi kan da ikke lukke øynene for dagens terrorutfordringer grunnet attentatet som rammet så mange uskyldige i 2011.  Vi kan aldri la oss kneble».

« At Jonas Ghar Støre og andre blander inn 22, juli i kampen mot islamsk terrorisme og tryggheten for vårt land er skremmende. Ingen har ansvaret for hva en syk mann gjorde. Det er nok nå, Sylvi Listhaug var ikke den som blandet 22. juli 2011 inn i saken. Det var det Støre som gjorde,» konkluderer Fromreide.