Kristendommen er bolverk mot islam og sosialisme

«Når Norge nå utsettes for systematisk jihadistisk vold og det å påpeke dette blir stemplet som å være hatefull så er vi frie tenkere på høyresiden presset inn i en skvis. Snakker vi om den systematiske volden blir vi stemplet som hatefulle. Og gjør vi ingenting blir vi langsomt trykket ned. Så hva skal vi gjøre? Jeg ser bare én løsning. Bli kristne igjen,» skriver Demokratenes kontaktperson i Vestfold Sverre Høegh Krohn, og fortsetter:

«Ja, det høres kanskje vilt ut. Men vi må bruke de religiøses metoder mot dem selv. De krever religionsfrihet. Så får vi også bli religiøse, da. Vi må bli like harde på våre kristne rettigheter slik de er på sine. Vi må kreve å få sende barna våre på kristne skoler. Vi må bygge kristne nabolag. Kristne kommuner. Kristne symboler overalt. Kristne skikker. Fulle kirker igjen.

Bare slik kan vi være trygge på at de ikke utsettes for islamistisk vold eller sosialistisk indoktrinering om at vold egentlig er en berikelse og at vi egentlig ikke fortjener annet etter alt det slemme vi har gjort opp igjennom historien.

Vi som er sekulære mangler samholdet. Organiseringen. De er organisert gjennom religion. Da får vi også bli det. Vi må bare innse at tanken om et sekulært samfunn funka ikke. Vi trenger noe åndelig å samles om. Noe som kan samle oss. Som gjør at vi kan finne igjen motet. Og samholdet.

Sekularismen var lureri. Vi ble forespeilet frihet og mangfold. Men nå blir vi utsatt for rasisme mot oss selv. De får alle fordeler fordi de er religiøst organisert. Så da må vi også bli det. Vi har ikke noe valg. Så lenge vi er sekulære så gjør vi oss selv til et lett bytte».