Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.

Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.

Dessverre er det slik at mange av Fremskrittspartiets egne medlemmer og velgere mener Sylvi Listhaug er alt for kontroversiell for Fremskrittspartiet – og derfor vender henne ryggen.

I den grad et rivaliserende parti som Demokratene i Norge (DiN) kan støtte et annet parti eller annet partis politiker, er det ingen hemmelighet at Demokratene i Norge har støttet Listhaug når det har stormer som verst rundt henne som innvandringsminister.

Representanter fra Demokratene i Trondheim har reist ned til Drammen for å vise støtte og solidaritet til Sylvi Listhaug under hennes tale/appell i dag kl. 13.00. Leder i Trondheim lokallag, Kjetil Østhus, er initiativtaker for turen ned til Drammen.

Demokratene i Norge har i mange år advart sterkt mot den økende kulturelle påvirkningen og islamiseringen av samfunnet vårt, noe som naturlig nok vil være uunngåelig så lenge Norge og Europa tillater fremmedkulturell innvandring i stor skala – i hovedsak fra muslimske land i Midtøsten og Afrika.

Demokratene i Trøndelag anmoder alle som i dag har mulighet, å møte opp på Strømsø torg i Drammen og vise vår tidligere innvandringsminister Sylvi Listhaug den solidaritet og støtte hun fortjener som Norges hittils sterkeste innvandringsminister!

Drammen 1.mai 2018

Drammen 1.mai 2018

Drammen 1.mai 2018


Pressemelding fra Trøndelag fylkeslag.


Følg oss på facebook


#Demokratene #Trøndelag #Trondheim #Steinkjer #Stjørdal #Malvik #Orkland / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen