Norge kan selvsagt bygge vei uten bompenger

«Det er trist faktum at Høyre, FrP og Venstre regjeringen vil fortsette med å flå norske bilister med økte bompenger og rushtidsavgift som så hardt og brutalt økonomisk rammer vanlige arbeidsfolk, unge, eldre, småbarnsforeldre. Folk i distriktene må også blø økonomisk ved at det blir langt dyrere å pendle fra bygda til jobb i byen,» mener politisk nestleder i Demokratene i Norge, Vidar Kleppe.

«Faktum er at det kun er parti i Norge som vil fjerne “landeveisrøveriet” som bompenger og rushtidsavgiften er ovenfor norske bilister. Og partiet er Demokratene i Norge, bilistenes beste venn. Vi vil redusere bilavgiftene og benytte alle bilrelaterte avgifter som tas inn til å bygge veier i Norge,» sier han.

«Vi vil kutte i U-hjelpen, avvikle asylindustrien, nedlegge fylkeskommunen, og si opp EØS-avtalen, bare for å nevne noen av våre økonomiske inndekninger for fjerne alle bomstasjoner og bygge veier uten stopp i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av –  helt uten bompenger og rushtidsavgift,» legger Kleppe til.