Islam er systematisk kvinneundertrykkende

“Eksemplene på at islam er diskriminerende og kvinnefiendtlig er mange og overveldende, uten at norske aktivister på venstresiden bryr seg om grunnleggende brudd på menneskerettigheter i islam, som vi i de vestlige demokratier setter høyt”, sier Demokratenes i Norge sin politiske nestleder Vidar Kleppe på den internasjonale kvinnedagen.

«En vet at en muslimsk kvinnes vitnemål er verdt halvparten av en manns. En kvinne som er voldtatt må stille fire mannlige vitner som støtte for sin sak. Gjør hun ikke det har hun per definisjon vært utro og kan bli drept ved steining. Det skjer ikke sjeldent i muslimske land,» sier han.

«En kvinne kan ikke velge hvem hun skal gifte seg med og hvor hun skal bo. En mann kan skille seg ved å si det tre ganger. En kvinnes rett til skilsmisse er i realiteten nesten uoppnåelig på grunn av endeløse formelle krav. Muslimske menn kan gifte seg med vantro kvinner. Muslimske kvinner kan ikke velge ektefelle blant vantro,» lister han opp, og fortsetter:

«Det er ikke straffbart å drepe en kvinne som har besudlet familiens ære ved å bli forelsket i en person som ikke passer far i familien. Homofile og lesbiske kvinner og menn, kan steines til døde. Videre er muslimske jenter er gifteklare ved ni års alder, at dette er et enormt overgrep mot jentene bekymrer åpenbart ikke muslimene og Norske kvinner på venstresiden i Norsk politikk. Dette er bare noen få av eksemplene som gjør at Demokratene i Norge vil fjerne all økonomiske støtte til muslimske trossamfunn».