Islam reduserer ytringsfriheten

«Lav tålegrense blant muslimer både i Norge og hele Europa er med på å begrense vår ytringsfrihet og gjøre Europa om til et mindre fritt kontinent. I flere land er kritikere av islam og enkelte muslimers oppførsel, stilt for domstoler og fått straffereaksjoner, selv for uskyldige og sannferdige påstander om at muslimske innvandrere er mer kriminelle enn etniske innbyggere, når det vitterlig dokumenteres grundig i offentlige statistikker,» mener lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal.

Her i Norge har nå en somalisk muslim med navnet Sumaya Jirde Ali, som av NTB fremstilles som en prisbelønnet spaltist og samfunnsdebattant klaget til Pressens Faglige Utvalg på Resett.no. Fordi hun i et anonymt innlegg i et kommentarfelt blir anklaget for å være et «hatsk PK-smykke (politisk korrekt, red.anm.) med snevert utsyn» som er opptatt av å «klekke ut provokasjoner, som vil få det norske folk til å hate seg selv enda mer».

«Folk har skrevet grovt om meg i anonyme kommentarer», klager hun. «Huff og huff. Hun er altså fremstilt som prisbelønt samfunnsdebattant, men ingen skal få lov til å skrive «grovt» om henne i anonyme kommentarer. Og slettes ikke anklage henne for å være hatsk og ha et snevert utsyn. Fy og fy. Dette må Pressens Faglige Utvalg gripe inn imot,» konkluderer Kasheikal.

«Kanskje lage en liste over forbudte ord i mediene, vel og merke kun forbudt når de rettes mot muslimer eller islamister, for vi ikke-muslimer mener jo faktisk at vi lever i et demokrati, og må tåle at noen misliker oss når vi deltar i den politiske debatten,» legger han til.

«Selvsagt skal det være en grense for ytringsfrihet. Men den bør gå på at det er straffbart å dikte opp løgner om folk og anklage dem eksempelvis for å ha foretatt seg straffbare handlinger uten å kunne dokumentere det. Sannelig må vi i et demokrati, som samfunnsdebattanter, sågar prisbelønte, finne oss i at noen mener vi er noen store idioter og gir uttrykk for det,» mener Kasheikal, og konkluderer:

«Skulle redaktører av ulike nettsteder luket ut alle slik ord og uttrykk ville de fått nok å gjøre. Takk for at redaksjonen i Resett.no heller bruker tiden sin på å gå oss en førsteklasses høyreorientert nettavis, en mangelvare i mange år i vårt land. Det Resett.no har fått til, med en liten stab, er bare fabelaktig og imponerende (håper Sumaya Jirde Ali tillater meg å skrive det).  Snart er det ikke nødvendig lengre å klikke seg inn på vg.no for å få et fyldig og balansert nyhetsbilde. Takk Resett.no».