Mekka Islam er fredelig, Medina Islam er farlig

De koranversene som profeten Muhammed skrev i sin tid i Mekka er stort sett preget av fred og fordragelighet. Det er ikke de koranversene som senere ble skrevet under hans tid i Median, og det er de siste versene i Koranen som har størst vekt. «Det er Median-islam vi opplever i Europa i dag», mener styremedlem i Trøndelag Demokratene Sina Staes Janevska.

«Det er den Islam Mohammad vant fram med, med terror og jihad», skriver hun, og fortsetter:

«Det er den Islam som er i opposisjon mot alt og alle, den Islam som vil ha Sharia loven framfor landets lover og regler. Dette er så lett å fatte at det skal ikke gå an å være så dum som politisk korrekte/sosialistene/venstre ving at dem ikke klarer å se dette.

Det er jo så åpenbart. Koranen og Hadithene fremmer Medina islam, dens hat, vold, rasisme mot “vantro” og blod tørst. Medina Islam fremmer frykt og kaos og setter seg selv hele tiden i “offer” rollen, “offer”-rollen er et lett knep for å oppnå medlidenhet hos dem som ikke vet bedre.

Medina Islam er den Islam som vil på død og liv ta over verden med krig og død, på lik linje som Adolf Hitler og hans nazi hær. Medina Islam og nazisme kan man enkelt sammenligne, ikke bare fordi begge ideologiene strever/strevde etter “verdens herredømme”, men også deres hat mot Israel og Jødene. Mange Medina muslimer var faktisk med i SS/Gestapo hæren under 2. verdens krig.