Snik-EUismen må stoppes!

Snik-EUismen må stoppes!Snik-EUismen må stoppes!

På stadig flere områder viser Europa-monsteret EU at det har sine klør, fangarmer og tentakler langt innover Norges grenser, og helt inn i vår private økonomi. Med pålegg, instrukser, kontroller, regler for ditt, og for datt. Det er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller oss fra «fullverdig» medlemskap!

For å ha full kontroll med outsideren Norge har de utstyrt oss med EØS-avtalen, og Schengen-avtalen, som sikrer Norge vidåpne porter mot verden, på vei mot engelske tilstander, og den viktige posisjon som verdens sosialkontor nr. 1. EU bestemmer hvilken mat vi skal få spise, hvor den kommer fra.

EU bestemmer også at norske biler skal kontrolleres slik og slik, at barnehage-barn må ha perle-grus overalt, så de ikke skal slå stumpen sin, hvordan regelverk og forvaltning skal drives, med EU-direktiv i bunkevis – som kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig.

Demokratene i Norge oppfordrer våre landsmenn til å arbeide for å ta igjen selvråde-retten, Norges suverenitet, og vise EU at vi faktisk klarer å ta vare på oss selv som enn fri og selvstendig nasjon, som ikke lar seg styre i ett og alt av Brussel.



Vidar Kleppe - Demokratene
Vidar Kleppe
Politisk nestleder for Demokratene

Publikasjonsansvarlig: Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook



#Valg2021 #Valg2023 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #EU #EØS #NeiTilEU #NeiTilEØS #Schengen #ACER