Demokratene avlyser landsmøtet grunnet covid-19 epidemien

KORONAVIRUSET MEDFØRER AT DEMOKRATENES MÅ AVLYSE SITT LANDSMØTE TIL HELGEN

Grunnet Coronasmitten avlyser partiet Demokratene sitt landsmøte i Trondheim til helgen den 13-15. mars
Demokratene som alltid setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør – har i kveld besluttet å avlyse landsmøtet i Trondheim denne helgen.

Beslutningen har bakgrunn i at Demokratene vil stille seg i spissen for den nasjonale dugnaden som nå må til for å hindre ytterligere spredning av coronaviruset.

Demokratenes delegater over hele landet hadde gledet seg stort til helgens landsmøte. Blant annet var det knyttet store forventninger til et foredrag om “vinneroppskriften” fra høstens brakvalg i Kristiansand.
Mange hadde også gledet seg til å vedta det nye viktige prinsipp-programmet som skal sikre suksessen hos velgerne til Stortingsvalget 2021.
Landsmøtet er nå utsatt på ubestemt tid, men vil bli gjennomført så snart Folkehelseinstituttet kan anbefale en samling av alle våre delegater mellom Lindesnes og Nordkapp.
Det viktigste nå er å ta en ventet krevende situasjonen i folks hverdag og folkehelsen på det dypeste alvor. Demokratene har en viktig ombudsrolle å ivareta, særlig når kriser inntreffer. Vårt ansvar i våre nærmiljø, nasjonalt og internasjonalt har derfor vår største prioritet – ved å sette det norske folk i alt vi gjør.

Kristiansand den 11. Mars 2020

Makvan Kasheikal Vidar Kleppe
Leder Politisk nestleder