Nå må det må bli slutt på at stortingsrepresentanter parkerer gratis

Folkene som jobber her vil ikke at du skal kunne sette fra deg bilen. Selv har de Norges flotteste garasje som de lar velgerne betale for.

Politikerne har gjort det uhyre vanskelig å ferdes med bil i Norges hovedstad. En stor problem er at det er satt opp en rekke bommer som gjør kjøring svært dyrt. Dette rammer i i særlig grad folk med middels eller lavere inntekter mens bompengene betyr lite for de velstående.

En annen måte å strupe trafikken på er å gjøre det uhyre vanskelig å finne parkeringsplasser i byen. Det er rett og slett enten veldig vanskelig å finne en parkeringsplass, eller så må man betale det hvite ut av øyet i et parkeringshus.

Det er imidlertid en gruppe som ikke har problemer med å finne et sted å sette fra seg bilen i Oslo sentrum. Det er stortingsrepresentanter og godt betalte rådgivere – som det er alt for mange på stortinget som ikke seter Norge og folket først!.

Det er ikke ofte at jeg er enig med SV. Men i 2018 foreslo SVs Kari Elisabeth Kaski at det skulle innføres betalingsparkering Stortingsgarasjen. I følge Nettavisen stemte hele Stortingets presidentskap mot å la stortingsrepresentantene smake egen medisin

Vidar Kleppe vil frata stortingsrepresentantene privilegier.

og betale for parkering i Norges best beliggende garasje.

Til lesernes opplysning, trist, men sant: Følgende partier var representert i presidentskapet og stemte for at stortingsrepresentantene skulle behold den skattebetaler-finansierte gratis garasjeplassen: Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre, Senterpartiet og Venstre.

Dersom jeg på nytt velges som stortingsrepresentant i 2021 – så vil jeg jeg garantert fremme forslag i Stortingets plenum om å fjerne: Gratis parkering for stortingsrepresentanter.

Tro meg – og da har jeg ikke nevnt og glemt viktige saker som forslag: Nei til EØS og Schengen – Ja til en bedre kreftbehandling – Nei til bompenger ….osv…osv…

Vidar Kleppe

Nestleder for Demokratene