Vi ønsker ikke sharia i Norge

Vi ønsker ikke sharia i NorgeVi ønsker ikke sharia i Norge

Ja, ja folkens. Dette er hva som er på vei, i full fart, selv om dere fremdeles ikke har forstått hva denne ideologien står for. Jeg har ingen ønsker om å føye meg for den. Heller ikke at mine etterkommere skal bli satt hundrevis av år tilbake, undertrykt og totalt blottet for egne meninger.

Et fungerende flerkulturelt og et fargerikt samfunn ville vært mulig om vi hadde tatt inn mennesker med fornuftige verdier og holdninger, og som er villige til å inkludere seg i vårt samfunn. Desverre er ikke dette planen deres.

Det verste med dette er hvor lettvint norske politikere lar de komme hit uten at de virkelig har behov for asyl. De aller fleste av de som kommer hit er lykkejegere. De har faktisk blitt lært opp av andre om hvordan vår velferdsstat fungerer! Det som står i artikkelen jeg linker til, var skrevet i fjor.

” Moskeen ble stiftet i mai 2016 etter at dagens ledelse fikk «tips av NAV og Flekkefjord kommune om at de kunne få økonomisk støtte til å starte en moské». Lokale myndigheter la altså aktivt til rette for moskéislam i byen.
KILDE

Etter de siste ukene, vil jeg ikke påstå at ting har utviklet seg positivt. Nå er det vår ytringsfrihet som er truet.

Så til dere som fortsatt ønsker å importere uintegrerbare kulturer: Jeg er dypt skuffet.

Til dere som forstår konsekvensene: Tusen takk for en god jobb dere gjør!

Og til dere som er usikre: Tenk dere godt om til neste stortingsvalg. Etterpå er det ingen vei tilbake dessverre.

Hva dere legger i valgurnen er helt avgjørende for Norges fremtid.

 
 
 
Demokratene - Tove Merethe Johansen
Tove Merethe Johansen
Organisatorisk nestleder i Demokratene

Publisert av Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook

 
 
Politikk Konservatisme Nasjonalisme Valg2021 Valg2023 Stortingsvalg Fylkestingsvalg Kommunevalg EØS EU ACER Schengen NeiTilEU NeiTilEØS NeiTilSchengen NeiTilACER Innvandring Islam StoppIslam #