Makvan Kasheikal valgt som ny partileder. Nestledere ble Vidar Kleppe og Elisabeth Rue strencbo.

IMG_1893
Demokratenes mål er “helt klart” å komme på vippen ved i stortingsvalget i 2017. Da skal vi ikke stå med lua i handa når det gjelder å ivareta det norske folks sine interesser. Fra dag én skal vi kjempe for velgerne, ikke glemme velgerne slik dessverre Høyre og FrP regjeringen har gjort ovenfor det norske folk i viktige saker som: En streng og rettferdig innvandringspolitikk, nei til bompenger, trygghet for liv og helse, økning av minstepensjonen, nei til Schengen og EØS-avtalen for å nevne noen av de viktige sakene Demokratene i Norge kjemper for.

På det særdeles godt besøkte ekstraordinære landsmøtet i Kristiansand med deltagelse fra nord til sør lørdag, ble tidligere partileder Kim Steinar Kjørmer Strømberg, kona hans og partilederens personlig oppnevnte pressetalsmann Erik Gifford ble av landsmøtet enstemmig ekskludert.

Makvan Kasheikal ble valgt som ny leder med Vidar Kleppe som politisk nestleder og Elisabeth Rue Strangsbo fra Vestfold som organisatorisk nestleder. Her er norges beste valget sentralstyre: Terje Svendsen, Jan Falla, Grete Hansen, Ole Strømnes,Thomas Edvardsen og Terje Larssen.

Comments are closed.