Anders Lange ville snudd seg i graven

«Fremskrittspartiet gikk til valg på å redusere avgifter som påvirket grensehandelen. Nå har de i sene nattetimer etter forslag fra KrF øket sukkeravgiften med 83 prosent. Dette for å balansere statsbudsjettet. Norske arbeidsplasser står i fare, grensehandelen øker og svenskene jubler,» konstaterer Jan-Ove Fromreide, som er leder for Demokratene i Norge i Askøy.

Han minner også om at reduksjonen i inntektsskatten har vært helt minimal, og den nye flyseteavgiften som regjeringspartiene innførte sammen med Venstre og KrF. «Denne avgiften førte til at Rygge flyplass ble nedlagt og mange mistet jobbene sine. I tillegg gjør den det dyrere og dermed vanskeligere for pensjonister, studenter og andre med lave inntekter å nyte godt av fordelene som lavprisselskap som Norwegian har gitt oss, gjennom tilbud om billige weekendturer til Europas storbyer», legger han til.

Fromreide har denne konklusjonen: «FrP partiet mot skatter og avgifter virker som gammel nostalgi. Anders Lange ville snudd seg i graven!»