Bomfritt til Værnes

De som prøver å lure folk med multikulturens fortreffelighet, kommer til å bli utfordret fra min nye YouTube-kanal, Krigeren. Abonner gjerne.

Bompengene i Norge kan ikke karakteriseres som annet enn et ran på åpen dag av norske bilister som allerede betaler ukristelige høye beløp i årsavgifter, toll, bensinavgifter, såkalte miløavgifter, og annet for å straffe de som vil ha friheten med å kjøre egen bil.

Dette vil vi i Demokratene gjøre noe med. Det skal ikke koste noe ekstra å kjøre på norske veger. Kanskje lurer noen på hvordan vi kan gjøre dette? Dette har vi gjort rede for i artikkelen Slik vil Demokratene i Norge fjerne bommene.

Noen vil kanskje innvende at andre partier har lovet å fjerne bompenger tidligere, men vi har ikke til hensikt å gå i noen regjering eller noen form for samarbeid hvor vi forhandler bort denne saken. Nei til bompenger er en prioritert sak for oss.

Bli gjerne med på en reise til Trondheim lufthavn, Værnes hvor vi ikke betaler en eneste krone i bompenger. Turen rundt Jonsvatnet tar ikke mer enn 10-15 minutter ekstra i forhold til motorvegen:

Denne videoen er fra min nye YouTube-kanal, Krigeren. Abonner gjerne på denne kanalen. Her kommer det saftige og ærlige oppgjør med de som tror på multikulturens utopi.

Og ikke glem at vi har et helhetlig program hvor vi vil stanse islamsk innvandring og hvor vi sier klart ja til å bevare Norge og norsk suverenitet. Vi krever selvfølgelig også en forpliktende folkeavstemning om vårt medlemskap i EØS og Schengen slik at vi kan komme oss ut av disse antidemokratiske tvangstrøyene.