Bør fraktes til Afrika, ikke til Europa

«Det er nå på høy tid at våre politikere stopper den statlige støtten til menneskesmugling som foregår i Middelhavet. Regjeringen fortsetter nå å hente afrikanske menn til velferden i Europa og Norge. Noen av oss trodde kanskje at fartøyet Siem Pilots dager i Middelhavet snart var over, men den gang ei. Regjeringen vil nå erstatte Siem Pilot med et annet fartøy, Olympic Commander,», skriver førstekandidaten for Demokratene i Norge i Hedmark, Per-Christian Stenvaag, og fortsetter:

«Det er nå bevist for alle at Høyre/Frp regjeringen ikke ønsker en strengere innvandringspolitikk. Siem Pilot har siden 2015 plukket opp 60 000 personer i båt ved Libyas kyst og trafikkert dem over til Italia og Europa. Det er greit de plukkes opp i havet, men hvorfor blir ikke migrantene kjørt rett tilbake til nærmeste afrikanske havn i stedet for til Europa?

Hvorfor skal vi skattebetalere finansiere ferje trafikk av afrikanske menn til Europa? Våre politikere er så til de grader uansvarlige. Dette skaper grobunn for store kulturkonflikter der man visker ut vår kulturarv og ødelegger vår velferdsstat økonomisk og kulturelt.

Det er bare Demokratene i Norge som vil stoppe denne ferje trafikken i Middelhavet og også nå bevist at vi er de eneste som virkelig ønsker en strengere innvandringspolitikk! Vi trenger nå nye politikere på stortinget for å få tilbake kontrollen og selvråderetten over eget fedreland!»