Bør fraktes til Afrika, ikke til Europa

«Det er nå på høy tid at våre politikere stopper den statlige støtten til menneskesmugling som foregår i Middelhavet. Regjeringen fortsetter nå å hente afrikanske menn til velferden i Europa og Norge. Noen av oss trodde kanskje at fartøyet Siem Pilots dager i Middelhavet snart var over, men den gang ei. Regjeringen vil nå erstatte Siem Pilot med et annet fartøy, Olympic Commander,», skriver førstekandidaten for Demokratene i Norge i Hedmark, Per-Christian Stenvaag, og fortsetter:

«Det er nå bevist for alle at Høyre/Frp regjeringen ikke ønsker en strengere innvandringspolitikk. Siem Pilot har siden 2015 plukket opp 60 000 personer i båt ved Libyas kyst og trafikkert dem over til Italia og Europa. Det er greit de plukkes opp i havet, men hvorfor blir ikke migrantene kjørt rett tilbake til nærmeste afrikanske havn i stedet for til Europa?

Hvorfor skal vi skattebetalere finansiere ferje trafikk av afrikanske menn til Europa? Våre politikere er så til de grader uansvarlige. Dette skaper grobunn for store kulturkonflikter der man visker ut vår kulturarv og ødelegger vår velferdsstat økonomisk og kulturelt.

Det er bare Demokratene i Norge som vil stoppe denne ferje trafikken i Middelhavet og også nå bevist at vi er de eneste som virkelig ønsker en strengere innvandringspolitikk! Vi trenger nå nye politikere på stortinget for å få tilbake kontrollen og selvråderetten over eget fedreland!»

 

 


  • Xena Sword

    så enig, vi har trøbbel nok med islam og muslimer her på vårt kontinent… kan sende PK til afrika også? vil så gjerne bli kvitt dem òg

  • Jan Johansen

    Forståelig at man redder mennesker fra drukningsdøden, men hvorfor returneres disse ikke tilbake til utskipningshavnene? Samtlige emigranter som fiskes opp av blåmyra er ulovlige emigranter! Kan noen ansvarlige vennligst svare på dette?

  • Bra, Jan, jeg vet ikke om du er medlem av Demokratene, men jeg oppfordrer deg til å bli medlem slik at du kan hjelpe oss med å stille disse spørsmålene til de ansvarlige.

  • Ja, islam og mange muslimer er et stort problem med manglende vilje til å tilpasse seg det norske samfunnet. Vi skal gjøre det vi kan for å begrense islamsk migrasjon til et minimum, men vi må også forholde oss til norsk lov. Derfor er det uaktuelt for Demokratene å gå inn for å utvise noen som har lovlig opphold eller er norske statsborgere.