Bør innvandingskritiske velgere stemme på Alliansen eller Demokratene i Norge

Flere innvandringskritiske velgere øsker å bruke det kommende valget til å protestere mot den muslimske innvandringen ved å stemme på et innvandringskritisk parti. Siden Alliansens leder har uttalt seg kritisk mot muslimsk innvandring tror noen at partiet til Hans Jørgen Lysglimt er et slikt alternativ. Det er det ikke. Og stemmer noen på Lysglimts parti får de jødehat, homohat og Israelfiendtlighet med på kjøpet.

Det eneste som står i partiets program om innvandring er «Alliansen vil beholde full suverenitet og kontroll på innvandring, jordbruk og pengepolitikk». Mens Demokratene i Norge har et fyldig program på flere sider om hvordan problemene med innvandring og islamisering kan løses. Sjekk programmet her.

Ved siden av de svært få programpostene til Alliansen stilles representantene deres fritt til å mene hva de vil. Veldig fritt. Lysglimt har åpnet for rendyrkede nazister som fornekter Holocaust, konspirasjonsteoretikere som gir jødene skylden for det mest, som før sist verdenskrig, og medlemmer av den nazistiske jødehatenende og homohatene organisasjonen «Nordisk Motstandsbevegelse». I intervju med Dagbladet sier han selv at han tror flere medlemmer av den nynazistiske organisasjoner er medlem av hans parti. Det har han åpenbart ikke noe problem med.

I samme intervju angriper han jøder og Israel-venner på Stortinget, som han tøvet nok anklager for å sette Israels interesser foran norske interesser. Som om det skulle være noen motsetninger mellom Israels interesser og norske interesser. Tidligere har han tatt til orde for å boikotte Israel, landet som står i frontlinjen i kampen mot radikal islam, slik landet er omringet av islamister.

I en video fra Alliansen går Lysglimt ut mot det han betegner som «holocaust-narrativet», som han mener at «brukes  som et pressmiddel for å holde folk i sjakk».

Med en slik holdning er det kanskje ikke så merkelig at hans parti har Holocaust-fornektere som aktive medlemmer. Ifølge en artikkel i Dagbladet har Alliansen på andreplass på partiets liste i Møre og Romsdal ålesunderen Jarle Johansen, som ifølge avisen har som fanesak å gjennomføre grunnlovsparagrafen som nektet jøder inngang til riket. Som om jøder skulle være noe problem for Norge. Han drifter em avskyelig jødehatende og konspiratorisk nettside.  Nettsiden til den profilerte Allianse-kandidaten kan du lese her.

Alliansen er ikke et parti å stemme på for velgere som er motstander av islam fordi de mener denne religioner strider mot grunnleggende norske verdier som menneskerettigheter, demokrati og humanisme. De som stemmer på Alliansen vil derimot bidra til et økende jødehatet, som i dag er mest utbredt i muslimske miljøer.