En partilederdebatt uten ledelse

«Det var ikke mye fornuft å få ut at disse ni politikerne som stilte opp på NRK-TVs politiske debatt som gikk fra Arendal mandags kveld. En svært dårlig ledet debatt av to journalister som for lengst burde vært byttet ut. Der deres politiske preferanser tydelig kom til syne. Og hvorfor får minipartiet Rødt stille opp, som ikke er representert på Stortinget? Mens andre småpartier som Kystpartiet, PDK, n og Demokratene i Norge, ikke blir invitert», spør Amund Garfors, som er førstekandidat for Demokratene i Norge i Nordland. Han har ellers denne kommentaren til debatten:

Denne kommunisten Lysbakken fikk snakke i vei til de store høyder, denne fyren som aldri har vært i arbeid, og kan leve høyt på sine bløffer.

Så var det dette kvinnemennesket fra Miljøpartiet De Grønne som uforstyrret får snakke fritt, der deres tåpelige budskap ble kringkastet, uten at hun behøvde å ta hensyn til realitetene i dette landet. Der de fleste på venstresiden tror at penger kommer ned fra trærne. Og når Siv Jensen fra FrP prøver å få fram noe fornuft, da er hylekoret i gang. Der hun overdøves fra alle kanter. Mens andre snakker så i munnen på hverandre, at en helst har lyst til å slå av. For det var ikke vanskelig å høre at det fortsatt er lite populært å advare mot den islamske innflytelse og overtakelse av dette landet…

Nei, det ser ut som at hodet er fortsatt gravd langt ned i sanda, der de fleste av disse politikerne enda ikke har sett skrifta på veggen. Nei, som heller ikke forstår konsekvensene med å invitere fremmede folkeslag inn i landet, og som ikke vil oss vel – fordi ideologien som styrer livene deres, blir diktert av slike som ikke på noen måte er våre venner.  Men som ønsker å bli våre herrer!

Men å forklare slikt, til denne naive Krf-lederen Hareide, det kan man bare spare seg for. Den mannen ser ikke ut til å ha forstått noe som helst? Der vi i muslimers øyner ikke er annet enn noen tåpelige vantro fjolls. Og der vi er muslimers underdanige slaver, som allerede kaster penger etter dem.

Så snakker denne Gahr Støre om å heve skattene, der problemene står i kø med alt han skal bruke disse skattepengene til.  Men feig og freidig som han er, så prøver han å unngå å snakke om den store arbeidsledigheten blant de unge. De som dropper ut av skolen, narkotikamisbruket, voldtekter og kriminalitet som følger i kjølvannet av et samfunn i oppløsning. Og der Gud er kastet på dør, mens vi har fått besøk av en viss kar.

For slikt lar seg ikke skjule, uansett hvor fort kjeften går og realitetene feies under teppet. Men vær sikker; etter som årene går, så vil problemene som ikke skal snakkes om ende med vold og gatekrig. Slik det skjer i Sverige. Der tre politifolk slutter i yrket hver eneste dag. Da politiyrket nå er blitt livsfarlig.

Midt-Østens og Afrikas voldskultur har også nådd vårt land, takket være slike politikere vi fikk se i dette tragiske panelet.  Disse kvinner og menn som sto der og snakket i munnen på hverandre.  Og ledet av to programledere som heller ikke vil forstå. Der de visstnok mener at disse hundretusener av ”våre nye landsmenn” vil bli dugende skattebetalere. Bare Gahr Støre og hans like i dette panelet, får lov til å bruke nye milliarder av våre skattepenger til dialog, svada og tullprat. Og for å få på plass den store drømmen og ”det nye vi” og et Norge som ikke blir til å kjenne igjen».