EØS-avtalen er et ja til utenlandske kriminelle og økt arbeidsinnvandring

«Tiggere på norgesturne med tiggerbørser og biler fullpakket med tyvegods. Det er et direkte resultat av EØS-avtalen, på samme måten som det er et resultat av den samme avtalen at utenlandske firma kan underby norske med sin billige arbeidskraft,» mener Demokratene i Norges førstekandidat i Vest Agder og partiets politiske nestleder..

«Kriminelle fra hele Europa slipper uten problemer gjennom grensekontrollene til schengen-området så lenge de har gyldig pass. I Norge kan de være i flere måneder, så lenge de hevder å være her for å lete etter jobber,» sier han, og legger til:

«Det er ganske utrolig at Fremskrittspartiet, som jo stemte for at Norge skulle slutte seg til avtalen, kan ha noen som helst troverdighet når de hevder at de er negative til en fri arbeidsinnvandring, og ønsker å bekjempe kriminalitet, når de samtidig åpner grensene som vide låvedører for nesten alle mennesker som er bosatt i Europa, øst som vest, fattige land så vel som rike land. Nok er nok, derfor sier jeg og Demokratene i Norge sier stopp»