EU krever at den midlertidige grensekontrollen oppheves

Christen Krogvig

«EU krever slutt på midlertidig grensekontroll, og Demokratene er det eneste borgerlige partiet som vil ta Norge ut av Schengen,» slår Christen Krogvig fast. Han er tredjekandidat på Demokratene i Norges stortingsliste fra Akershus. «Etter at Europa ble invadert av horder av ulovlige innvandrere i 2015 svarte flere land i Europa med å opprette grensekontroll,» skriver han, men: «De fleste av landene i Europa er med i Schengen».

«Det betyr at vi ikke har rett til selv å bestemme om vi skal kontrollere våre grenser eller ei. Den lille grensekontrollen vi har er midlertidig, og den må godkjennes av EU-kommisjonen. Den norske regjeringen må altså spørre EU-kommisjonen om lov til å beskytte landet vårt,» skriver Krogvig, og fortsetter:

«Norge, og andre land, har hentet flere hundre tusen ulovlige innvandrere fra Afrika og satt disse i land i Italia. Nå krever EU-kommisjonen at den midlertidige grensekontrollen oppheves slik at de ulovlige innvandrerne kan ta seg hit hvor ytelsene fra staten er så generøse! «I motsetning til Senterpartiet har ikke Demokratene i Norge noen plan om å sette inn Støre som statsminister blant annet fordi vi regner med at Støre vil øke innvandringen til Norge ytterligere. Og av de partiene som ikke ønsker å sette inn Støre, er det kun et parti som vil trekke Norge ut av Schengen slik at vi kan innføre permanent kontroll av alle våre grenser: Demokratene i Norge. De velgerne som ønsker at Norge skal tre ut av Schengen og innføre grensekontroll, men ikke ønsker å stemme på et parti som vil sette inn Støre, har derfor kun et alternativ å stemme på i morgen: Demokratene i Norge!»

Det er uakseptabelt at norske myndigheter skal måtte søke EU-kommisjonen om rett til å beskytte våre grenser.