Fanger har det bedre enn mange eldre

Venstrepolitiker Sondre Hansmark Persen uttalte i Bergens Tidende at norske pensjonister hadde det altfor godt i Norge. Han mener de ikke kan klage på forholdene. Det får Lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal, til å se rødt.

«Noe er ruskende gall med samfunn vi lever i når innsatte har det bedre enn våre eldre, innsatte får 3 varme måltider men våre minstepensjonene har nesten ikke råd og ca 10% av befolkningen lever under EUs fattigdomsgrense,» sier Kasheikal til 24avisen.

Han mener at det er på tide at norske partier må begynne å ta de eldre på alvor. Hver gang det er valg blir det lovet gull og grønne skoger, men ingenting skjer når politiske partier får maktposisjon.

«Levestandarden i Norge er ikke i samsvar med å være en av verdens rikeste land. Dette er resultat av politikere som har glemt hvem de er valgt av. Vi i Demokratene i Norge vil sette Norge først. Norge må på rett kurs igjen etter valget i 2017 derfor bør flest folk stemme på Demokratene i Norge», sier Kasheikal.