Finnes det noe håp for et Europa i knestående

«For de av oss som følger med og analyserer de skremmende begivenheter som stadig kommer oss nærmere, og som blir mer og mer tydelig, gir ikke akkurat dette noe særlig stort håp for framtida.  Den som ikke fullstendig har sovnet ser jo at Europa forandrer seg og faller ned i det absolutt ukjente, der grunnen svikter under våre føtter. Det er som en følelse av å være om bord på s/s ”TITANIC” som gikk ned i Nord Atlanteren for akkurat 105 år siden, etter at de kjørte inn i et isfjell,» skriver førstekandidaten til Demokratene i Norge i Nordland, Amund Garfors. Han fortsetter:

«Det er mer enn nok av ”isfjell” i vår egen kurslinje,  som river oss ut av tryggheten og sikkerheten. For absolutt ingenting er sikkert lenger! Alt er satt på autopilot.

 Den ulmende terroren som ligger der og lurer og vaker på oss alle, og som Sverige til fulle nylig fikk erfare, er selvsagt det som bekymrer de fleste. Fredag den 7.april markerer et tydelig tegn, i hvert fall i Sverige. Den svenske uskyld og politiske korrekthet gikk i knas. Datoen markerer et skille på den tiden der det ikke rekker å bare sope problemene med innvandring og islam under teppet. Men der det nå er på høy tid å få øynene opp for terroren som banker på hos våre naboer, som helt sikkert også vil ramme oss.

De må gjerne gå i rosetog og fylle opp hele Drottningegatan med blomster, og vise sin  kjærlighet til de som angriper dem. Der de enda mer skal ”øpna sine hjærtar”- som denne naive forhenværende statsminister Reinfeldt oppfordret til.  Men uansett, hvor mye både svensker og andre europeere velger å grave hodet ned i sanda, så stirrer vi likevel inn i et heslig og stygt ansikt. Det ansiktet vil ikke forsvinne, selv om media gjør alt de kan for å skjule det. 

Etter å ha jobbet et par år i den norske e/tjenesten, vet jeg en del om disse nettverkene som har infiltrert Europa over en rekke år. Disse terroristene har erklært Europa krig, kaos og konflikter. Enten er de født her eller har fått komme hit som små, sammen med sine foreldre. Der de blir opplært til å hate oss ”vantro” – eller der de kaller oss aper og svin. Men våre uansvarlige og naive politikere har tatt disse inn til sitt bryst. Til og med  PST-sjefen  mener vi må ta dem inn i armkroken og kalle dem for ”våre” landsmenn. Og der noen svikefulle politikere i hvert eneste politiske parti, ja der t.o.m kongen, insisterer på at de er like gode nordmenn som oss. Skal man le eller gråte til denne himmelropende naivitet og unnfallenhet? Og hva er egentlig verst; dumskapen, naiviteten, folkevandringene eller terroren?

Det hele står i grell kontrast til en europeisk postmoderne politisk virkelighet, hvor ondskapen i verden ikke eksisterer. Disse Gudsfornekterne over hele Europa har kastet kristendommen over bord. De har ikke forstått at så lenge vi ikke vil stå opp for å forsvare åndsliv og det hellige, samtidig som vi importerer en livsfarlig ideologi som kalles islam, en ideologi som skjuler seg som religion, da finnes det svært lite håp for Europas framtid.

 Det hevdes at vi må ta imot alle som banker på dette kontinentets dør, elske dem og vise dem kjærlighet. Men hvordan skal man elske mennesker som ikke ser forskjell på ondskap og godhet?  Hvordan kan man bry seg, når myndighetene ikke lenger ønsker eller ikke kan forsvare sine egne innbyggere mot en horde av inntrengere som ikke deler den kristne tro, og som ofte har med seg et hat, en ondskap og en intoleranse, som gjør at vi omtrent er forsvarsløse og overgitt til oss selv.  

Ikke nok med at skattebetalerne må ta regning for noe de aldri har bedt om å få se i landet. For i tillegg må folket betale for disse ubrukelige politikerne som ikke gjør annet enn å åpne opp landet for fremmede inntrengere, som aldri burde hatt lov til å sette sine bein i siviliserte land. Det er ingen stor hemmelighet at terroristen som nylig slo til i Stockholm kunne gjøre dette fordi Sverige har sluttet å føre indre grensekontroll. Har man først lurt seg inn i landet, da er man 99% sikker på at man aldri vil bli kontrollert på gata av en politimann som vil se gyldig ID og oppholdstillatelse.

For saken er den at politikerne har lurt oss alle. I tillegg har de omtrent gjort en stilltiende avtale med asylsøkerne om at det ikke er så nøye med å overholde de svarene de vil få. For et avslag betyr ingenting. De kan likevel fortsette å bli i landet.  Og med fulle rettigheter! 

Alle disse terrorangrepene som vi har opplevd i land etter land over hele Europa de siste 2-3 år kommer på toppen av en folkevandring uten sidestykke.  Det er lett å se at her må det trolig være en sammenheng.

Når vi ser det som utspiller seg for tiden i Middelhavet, der det bare på tre dager nå i påsken kom over 7000 personer til land i Italia, da bør klokkene ringe.  Nesten ingen vet hvem disse er, og da er det virkelig grunn til meget stor bekymring!

Hvor er sikkerhetsmyndighetene og hvor er helsepersonell, politi og militære som skal sikre Europa mot ulovlige inntrengere, sykdommer og terrorister? Ser ut som alle er maktesløse.

også Norge er med på galskapen med dette piratskipet ”Siem Pilot” – som går i fast rute mellom fjæresteinene i Libya og Sicilia. Bare dette ene skipet tok om bord 816 personer 1.påskedag.  En salig blanding fra en rekke land – herunder Mali, Burkina Faso, Elfenbenskysten, Guinea, Ghana, Senegal, Sudan, Nigeria, Bangladesh, Kamerun, Libya, Niger, Liberia, Komorene, Somalia, Eritrea, Irak og Syria. Og alle disse skal norsk Kripos prøve å registrere? Disse inntrengerne havner trolig til slutt i Norge, fordi dette fordømte skipet fører norsk flagg. Hvorfor kan ikke dette skipet føre et bekvemmelighetsflagg, slik de fleste norske skip gjør i disse tider?

Sannheten er den, at når skipet ”Siem Pilot” (som burde vært omdøpt til ”Siem Pirat”) fører norsk flagg, da er det norske skattebetalere som både betaler for skipets trafikk over Middelhavet og for de kostnadene som kommer når disse menneskene skal bosettes i Norge. Dette skipet, sammen med den norske regjering har gjort en enorm skade på det sårbare og åpne vestlige samfunn. Dette skipet er satt inn som en forlengende arm for menneskesmuglerne. Kriminelle som blir mangemilliardærer på dette vanvittige prosjektet.

Uten tvil, så er dette en forbrytelse mot det europeiske folk uten sidestykke i historien. Europas innbyggere skal bære kostnadene for de hundretusenvis som kommer. Og ikke minst de negative konsekvensene som vil følge i kjølvannet av denne importen av mennesker som aldri burde hatt lov til å sette sine bein på europeisk jord! En stor risiko, ikke bare for denne generasjonen, men for alle framtidige generasjoner som vil få betale en meget høy pris for forfedrenes ugjerninger. Disse menneskene som nå hentes over Middelhavet, de kommer vi aldri til å bli kvitt.  Tilbakesendelse er meget vanskelig og byråkratisk. Derfor MÅ denne trafikken over Middelhavet stoppes umiddelbart! Ellers vil vi få oppleve uante og store og vanvittige konsekvenser av dette eksperimentet.