Demokratene sier nei til flerkoneri

«Flerkoneri, bare ordet for meg til å vemmes like mye som om jeg skulle ha åpnet opp en boks med surstrømming,» skriver Mona Haug, som er varamedlem til styret i Demokratene i Norge. I denne artikkelen forklarer hun hvorfor muslimenes flerkoneri byr henne imot: 

«Som kjent er jo dette mest aktuelt i Islam og opprinnelig så ble det innført i den tiden da Mohammed herjet som verst og mange menn falt i krig. Konene ble sittende igjen uten noen til å forsørge seg og barna, for det var selvsagt heller ikke da lov for kvinner å gå utenfor hjemmet og i alle fall ikke lov for dem å ha jobb! Så for å løse problemet sier “profeten” at en mann kunne ha inntil 4 koner. Når problemstillingen lenger ikke var til stede fortsatte regelen om flerkoneri med følgende kriterier: alle konene skal behandles likt, både når det gjelder økonomi, pleie og tid sammen med mannen. Kan ikke disse kriteriene innfris er det ikke tillatt. Kone nr 1 skal også godkjenne kone nr 2, 3 og 4.

I moderne samfunn praktiseres nok ikke reglene, for det er så lett å skjule at man har flere koner. En kone i Norge og en i hjemlandet er jo vanlig. Det som er skremmende er hvordan faktisk mange muslimer praktiserer flerkoneri i Norge, rett foran øynene på oss. Det er lett også for dem.

I Norge skal jo ekteskap meldes inn til folkeregisteret og det gjør de med kone nr 1. I Islam er det ikke nødvendig å melde inn ekteskap, det er nok at en mann og en kvinne blir velsignet av en Imam. De trenger ikke engang gå til moskeen, Imamen kommer gjerne hjem til deg og gir sin velsignelse. Kone nr 2, 3 og 4 lever “alene” i systemet og får tilsynelatende barn utenfor ekteskapet. På denne måten forsørger staten Norge konene og barna som popper ut og mannen går fri for forpliktelser. 

Bare i Kristiansand har jeg hørt om flere slike tilfeller, hvordan er det ikke da i Oslo f.eks?
Dette er Sharia-praksis på den snyltende måten, og som dere alle, forhåpentligvis begynner å se, kommer Sharia som en stormvind til Norge nå! Det skremmer meg veldig. Hvor mange år til er det før vi er helt underlagt Sharia? 10? 20? kanskje før?»