Hva er det statsminister Solberg driver med?

«De fleste har vel fått med seg at det går mot valg i dette landet nå? Og der våre topp-politikere ikke går av veien for å bløffe om både det ene og det andre.  Både Erna Solberg og Jonas Gahr Støre omgår nå sannhetene nokså tilfeldig, der de begge er skrubbsultne på makt,» skriver førstekandidaten for Demokratene i Norge i Nordland, Amund Garfors. Han fortsetter:

«Jeg glemmer ikke Erna Solberg som stadig uttaler at hun er så opptatt av fellesskapet i dette landet. Mens vi ser noe helt annet i praksis. Solberg beit seg ikke engang i leppa da hun uttalte seg under muslimenes id-feiring, der hun bablet om hvor viktig det var at vi her i Norge klarer å bygge opp en fellesskapskultur, der alle nordmenn og innvandrere, som lever i det samme landet er så like, så like.

Hun påsto at likhetene er større enn forskjellene.  Mener virkelig statsministeren dette? Har hun ikke fått med seg noe som helst, der Norge er fullstendig snudd på hodet? Mens ulikhetene, utryggheten og forskjellene viser seg overalt i enhver by eller tettsted?  Ikke minst i klesdraktene og de fremmedes oppførsel? Hva har vi nordmenn i likhet med muslimer? Kan Solberg være så snill å utdype dette for meg?

Det er jo greit at noen lever i en boble, der hun og andre politikere nekter å ta innover seg virkeligheten. Men en statsminister burde ikke leve i et drømmeland.  Selv om hun sitter bak en meter tykk mur i regjeringsbygningen, og kjøres i skuddsikker bil med politifolk på slep med skuddklare våpen. For slik var det ikke tidligere i vårt land. Men noe stygt og skremmende er kommet etter at våre politikere i samtlige av de gamle partiene har åpnet landet for et en farlig framtid, mot folkets vilje!  Der vi bare må late som alt er så hyggelig, mens vi egentlig lurer oss sjøl.

Det er på tide at politikerne heller tar opp de virkelige problemstillingene som kan komme til å gå på livet løs i framtida.»