Makvan Kasheikal i stort VG-intervju: Gjør vi ikke noe med innvandringen, er Norge ødelagt om 20 år!

«Jeg var innvandrer, men nå er jeg norsk. Jeg flyktet fra krig og undertrykkelse, men de fleste som kommer i dag er lykkejegere. Hvis vi ikke gjør noe, vil det ta ca. 20 år å ødelegge Norge. Se på Sverige, se på Frankrike. Mange løper ned dørene hos NAV og har sugerør ned i statskassa. De elsker våre velferdsgoder, men hater våre verdier. Disse skal ut av landet. I tillegg går vi inn for full innvandringsstopp i fire år fremover. Nå må vi isteden integrere de som har fått opphold her,» sier lederen for Demokratene i Norge i stort VG-intervju.

Makvan flyktet fra den iranskokkuperte delen av Kurdistan i 1998, sammen med moren og faren, som jobbet for den kurdiske motstandsbevegelsen. Makvan forteller til VG at faren var redd for å lide samme skjebne som broren, som ble torturert til døde i et iransk fengsel.

Makvan har gjort kjempesuksess med partiets Facebook-side, som uke etter uke har vært blant de 2-3 partisidene som har hatt størst respons blant legene. Mange vil mene at det er et utrolig resultat partiets størrelse og ressurser tatt i betraktning. «Målet har vært å presentere saker som føltes unike sammenlignet med andre partier. «Makvan vil ikke ha lykkejegere og velferdsflyktninger». «Denne galskapen og naiviteten må ta slutt». Men jeg kan ikke bare pøse på med innvandringen, fordi vi er et parti med et helhetlig program. Jeg er nødt til å skape nysgjerrighet, og det må være noe nytt hele tiden,» skriver VG.

Forrige måned la Makvan ut et illustrasjonsbilde av en mann som holder et medisinglass. Som en replikk til debatten om hvorvidt norske kreftpasienter skal få tilgang til den beste kreftmedisinen. – Tenk hvor grusomt det er å se kona di eller barnet ditt, sakte dø av kreft …På Facebook skrev han ifølge VG: «Ja til banebrytende kreftmedisiner. Skammelig at ikke våre kreftpasienter kan få de nødvendige medisinene. Del og lik!»

«Den har blitt sett av 469 176 personer. Av disse har nesten 35 000 enten trykket like, kommentert eller delt. I hvilket medium kunne vi nådd så mange mennesker? Ingen,» konkluderer lederen for Demokratene i Norge..

Les intervjuet her