Kurdisk støtte til Max Hermansen

Førstekandidaten til Demokratene i Norge i Oslo, Max Hermansen, kjent for å ha mistet jobben i skoleverket fordi han på sin fritid argumenterte politisk mot muslimsk innvandring til Norge, fikk seg en positiv overraskelse på standsaksjon i Oslo i går. Plutselig stod en mann med arabisk liknende utseende foran ham, og sa med synlig begeistring «endelig har jeg truffet deg. Det har jeg gledet meg til lenge»

Mannen skulle uten tvil stemme på Demokratene i Norge, fordi Max Hermansen var med der. «Helt siden du ble kastet ut av skolen har jeg støttet og sett opp til deg,» sa mannen, som viste seg å være fra Kurdistan. «Vi har blitt forfulgt av et islamsk regime. Vi vet hva det er. Vi kan ikke støtt islam. Det er en ondskapsfull tenkning,» la han til.

Det hele endte med at Max Hermansen ga flyktningen en god klem, og han lovet å gå direkte til det oppsatte forhåndsstemmelokaler på Karl Johan. Og det er selvsagt ikke umulig at han kan overtale andre familiemedlemmer  og kurdiske flyktninger til å gjøre det samme.