Hvor lenge kan vi opprettholde vår velferdsstat?

«Som en ansvarlig nordmann som har kastet meg inn i en valgkamp, så har jeg vel en moralsk plikt til å si sannheten? En sannhet som ikke alltid tåles i dette landet, der man helst må være politisk korrekt for å komme til ordet.  Men jeg har ALDRI vært politisk korrekt. Og kommer heller aldri til å bli det, dersom jeg mot alle odds, skulle ende opp i landets nasjonalforsamling,» skriver Amund Garfors, førstekandidat for Demokratene i Norge i Nordland fylke.

«For det som opptar meg aller mest for tiden, det er hvordan dette lille og sårbare landet vårt kan overleve med en gjeng av politikere som ikke er villig til å snakke om et av de aller viktigste politiske temaer. Og som så avgjort og tydelig har vært holdt mest mulig borte i valgkampen i årevis. Nemlig KOSTNADENE og konsekvensene som vil følge i kjølvannet av en total ansvarsløs innvandrings- og integreringspolitikk,» skriver han og fortsetter:

Det er ingen hemmelighet at antall innvandrere i Norge øker hvert eneste år, og der det som kalles familiegjenforening” er den største gruppen som skal usynlig gjøres.

Demokratene i Norge sier et rungende NEI til avhending av Norge og det norske folk! Statsminister Erna Solberg har vært og er ekstremt opptatt av å blande alle kulturer og fremmede folkeslag, slik at alt går opp i en høyere multikulturell enhet. Mem ”den globale landsby” er et utopi-ideal for ”det nye konsum-mennesket” – uten nasjonale røtter, identitet og kulturelle særpreg.

Erna Solberg tilhører denne Angela Merkel-klassen av ”de politiske evneveike”.   Nei, hun er ikke bare en styrings-politisk tragedie for vårt land og folk som trolig er kommet til et endepunkt. Hun er også en direkte trussel mot rikets sikkerhet ved sin grenseløse skrekkvisjon om ”Norge for alle”! Og derfor bør hun være ferdig i norsk politikk!  Ikke minst grunnet sitt groteske utsagn om at Norge kan ta imot 30.000 arabere, afrikanere og asiater, hvert år framover.  Hun ofrer gjerne hele vårt velferdssamfunn på innvandringens alter. Noe som bare beviser hennes dårskap og uansvarlighet! Derfor må nye og ansvarlige politikere overta styringen av landet. Ellers vil alt håp være ute for denne nasjonen!»