Islam er kvinneundertrykkende

Mona Haug, som er varamedlem til Demokratene i Norges sentralstyre, mener at mange momenter viser at islam ikke er forenlig med norsk og vestlig kultur. I denne artikkelen peker hun på ett av dem: Den islamske kulturens kvinneundertrykkelse.

«Kvinner og menn, som ikke er i familie, har ikke lov til å oppholde seg i samme rom, så om jeg som kvinne kommer på besøk til et muslimsk par må vi vi damer sitte i et annet rom og prate enn mannen/mennene. Stort sett så sitter mennene i stua mens kvinnene oppholder seg på kjøkkenet. På forhånd må kvinnen ha laget kaffe/te og ordnet med kake, kjeks og annet snadder til mennene slik at hun ikke forstyrrer dem når de prater,» skriver hun, og fortsetter:

Hvis kvinnen likevel må ta turen ut i stuen til mennene må hun sørge for å ha sjalet rundt hodet slik at menn som ikke tilhører familien ser henne utildekket. Hun har heller ikke lov å ha på seg tettsittende klær i slike sammenhenger.

Når kvinner er alene sammen trenger de ikke ha sjal og løse klær, men kan gå normal kledd.
Ingen kvinner har lov til å vise hår, nakne skuldre eller gå med skjørt som er kortere enn til midt på leggen helst, i det offentlige rom eller sammen med andre menn enn familiemedlemmer.  Egentlig så skal heller ikke ankler vises frem og langermet er også å foretrekke.

En mann har også kleskoder, selv om dette ikke er så nøye, men de skal ikke gå med singlet (vise skuldre) eller bukser som går over knærne.

En mann har ikke lov til å se på andre kvinner og en kvinne skal slå blikket ned når hun blir snakket til av en mann. Det er ikke lov å håndhilse på noen av det andre kjønn.

Allerede med disse på punktene stopper integreringen opp. De rigide reglene om forholdet mellom kvinner og menn bør gi oss en forståelse på hvorfor menn tar helt av når de kommer til Norge og ser hvordan vi lever her.

Når jeg har stilt spørsmålet: Hva synes du om Norge og det norske folk? Svarer 9 av 10 muslimske menn følgende: Norge er et fint land, men det er kaldt her. Vi har ingen respekt for den norske mannen for han er underlagt kvinnene, hunder blir bedre behandlet enn dem. Vi forakter den norske kvinne for hun går bare rundt og fester, drikker alkohol og oppfører seg dårlig!

Alle som kan litt om Islam vet at muslimer hater hunder, de anser dem som det mest skitne dyret etter grisen og barna læres opp fra dag 1 at hunder er farlige, skitne og det er ikke lov å ta på dem. Så når mennene i Norge blir sammenlignet med hunder forteller det mye!
Så grunnregel nr 1 i integreringsprosessen og intro-programmet må være: Hvordan skal du som muslimsk mann oppføre deg i Norge! Her må det opplæring fra bunnen av, helt ned til barnehagenivå. Alt de tidligere har lært må fjernes og nye regler må innprentes. For kvinnene gjelder det samme, alt de har fått høre om at de er mindre verdt enn mannen må viskes vekk og nye verdier må innlæres. Klarer de ikke å endre tankesettet sitt klarer de heller ikke å lykkes i landet».