På tide å innrømme det: Terroristene tror på Allah

«Det er på tide at vi får opp øynene. Den åpne innvandringspolitikk som har ført tusenvis av muslimer til Skandinavia de siste årene har sin pris, blant annet i form av terror. Det var bare et tidsspørsmål før det skjedde i Sverige, som har hatt de åpneste grensene i Europa. Politikerne bør innrømme at islamsk tro er problemet. Det hjelper ikke å feie sannheten under teppet av frykt for å fornærme fredelige muslimske landsmenn. Tilnærmet samtlige terrorangrep i Europa som har vært dødelige er utført av muslimer. Det er sannheten og det er selvsagt ikke tilfeldig,» fastslår lederen for Demokratene i Norge, Makvan Kasheikal.

«Derfor er det skremmende at avisene og politikerne dekker over sannheten,» mener han, og viser til eksempler både fra media og politikere:

«Lørdag klarte sågar VG å skrive en lang lederartikkel om terrortrusselen, basert på hendelsen i Sverige, uten å nevne islam med et eneste ord. Og det til tross for at tilsvarende bilterror i Nice, London, Paris og andre steder i Europa, samtlige har vært utført av muslimer. Og til tross for at det er kommet frem at den arresterte terrormistenkte er en tilhenger av Den islamske staten. Det er ikke innvandrere fra Polen eller Tsjekkia som begår terror i Vest-Europa, heller ikke innvandrere fra Thailand, Australia eller USA. Terroristene har alle deres bakgrunn fra muslimske land, og tror på Allah».

«Erna Solberg sier til VG lørdag at vi må forebygge terror ved å forhindre at folk blir radikalisert, også hun uten å ta ordet «islam» i sin munn. Men å forebygge radikalisering er ikke nok. Hun må faktisk også bremse innvandringen. Det er et uomtvistelig faktum at flere terrorhandlinger i Europa de siste årene er begått av asylsøkere, og, ja, de er ikke buddhister, og heller ikke kristne,» legger han til.